Zrobiłam już FB, kociaki jeśli nie znajdą domku to pewnie pod koniec tygodnia wylądują u mnie, a nie mogę sobie pozwolić na kolejne koty, tym bardziej, że na siostry osiedlu lata kotka z kociakami, które chcę łapać, a jest ich prawdopodobnie sztuk 4

Pilnie poszukiwane najlepsze domki dla dwójki kociąt. Rodzeństwo w wieku 9-ciu tygodni. Oba kocurki. Jeden czarno-biały, drugi rudo-biały. Do adopcji w dwupaku lub pojedynczo.
Mamusia kociąt to koteczka, która znudziła się byłej właścicielce, która ma obecnie "ładniejszego" kotka. Kicia przychodzi do znajomej do baru, gdzie dopiero otrzymała należytą opiekę. W chwili obecnej dostaje tabletki, by więcej nie rodziła, a ja postaram się załatwić sterylizację. Znajoma 2 kociaki zatrzymała i dała im domek, ale zostały jeszcze 2 maluchy. Panowie są u mnie. Jedzą, bawią się, śpią. Bezbłędnie kuwetkują. Są odrobaczone, posiadają książeczki zdrowia, są przed pierwszym szczepieniem. Jedzą wszystko

Warunkiem adopcji jest wizyta przed i po adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej

Transport zawsze jakiś można załatwić

Telefon kontaktowy : Elwira 603 836 647 ( Toruń )
Link na FB http://www.facebook.com/event.php?eid=2 ... 34&pending
Edit:
Fotki młodziaków, bo zapomniałam

Walka