.
Błaga mnie o pomoc dla swojej 12 letniej burej kotki. Przez łzy prosiła, żebym kotce coś znalazła a jak nie to ją uśpiła, bo ona nawet nie ma siły sama wstać...mówiła ,że jestem jej nadzieją ...siedzę i ryczę ....kotka jest zdrowa, zadbana. Jestem umówiona z panią Jadzią jutro na wizytę u niej....wiem ,że kotki nie potrafiła bym uśpić. Dzwonię po znajomych, gdzie sie da...żebrzę o kawałek komórki, łazienki.
Pojadę tam jutro....zrobie Kici zdjecia.....jeśli nic dla niej nie znajdę ...uśpić , tego nie mogę zrobić kotu.!
.
oddam w dobre rece rodzenstwo milusinskich kotkow, szary samiec i czarna samiczka, kotki roczne, odchowane, grzeczne, pieszczochy, lubia zabawe ;> lada moment urodzi nam sie synek, no i jednak z dwoma kotkami to spory problem przy maluszku, chetnych zapraszam do odwiedzin, moge wyslac zdjecia na maila. pozdrawiam
[/b]
URL=http://www[.fotosik.pl]

Historia jakich wiele, uroczy dom ,dobra pani i jej 3 koty. Koty domowe , kanapowe,koty głaskane. Pełne miseczki, pełne brzuszki. Miękka poduszka,słodki sen. Jedna chwila, pani zachorowała, szpital...pani umarła. Rodzina zapakowała koty i zaniosła do schroniska. Tam skończyło się dla nich życie. Siedzą skulone, przerażone. Nie jedzą, nie piją !!!Sztywne ze strachu. Nikt się nimi nie ma czasu zajmować,siedzą na powietrzu w wolierze,skulone w którejś z budek. Najgorsze jeszcze przed nimi....rozmawiałam z kier. schroniska .Daje im 2 tygodnie, jeśli się nie zaadoptują zostaną wypuszczone na wolność , koty domowe , koty nie znające życia na wolności. Koty wypuszczone zimą na pewną śmierć....jest też drugi wariant... zostaną uśpione. Błagam o pomoc dla nich.O jakiś DT.!!
o życie dla nich.

kotki mają ,ta niebieska 2 lata, pozostałe po 3 lata.[b][/b]
KOTKA GRYZELDA następna kocia bieda po zmarłej.!!! Ma szanse na DS. w Warszawie. Potrzebne wsparcie na testy dla kotki./wymogi nowego domku/