Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka w DT :) SZUKAMY DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt sie 27, 2010 23:41 Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka w DT :) SZUKAMY DOMU!!!

Kleo. Kleopatra.

Obrazek

Ma około roku. Jest piękna. Towarzyska. Dla obcych (czyli mnie - przyszłam zrobić jej zdjęcia) przyjazna, przewraca się na plecki, pozwala się głaskać, po pewnym czasie zaczyna mruczeć. Jak się do niej mówi - odmiaukuje :)

W marcu 2010 została adoptowana z Koterii przez starszą panią. Niestety okazało się, że nie ma już miejsca dla kotki w tym domu. Pani kupiła sobie 3 tygodnie temu półtorarocznego boksera, a kotka od tego czasu siedzi zamknięta w jednym pokoju. Sama. Bo pani pilnuje psa w drugiej części mieszkania.

Na pewno taka sytuacja nie służy kotce, dlatego trzeba jej jak najszybciej znaleźć nowy dom - na początek tymczasowy.

Kotka załatwia się do kuwety, nie sprawia problemów. W marcu 2010 została wykastrowana.

Więcej zdjęć Kleo można obejrzeć tutaj:
http://picasaweb.google.pl/nie.boj.sie.cieni/Kleo# - uwaga, album usunięty, ale jeśli ktoś by chciał zdjęcia Kleo z tego albumu, to proszę do mnie na pw się zwracać z prośbą ;)

Nie może także, nawet chwilowo, wrócić do Koterii, bo jest bardzo prawdopodobne, że przestanie jeść - już raz tutaj była, nic nie jadła :(

Kotka przebywa oczywiście w Warszawie.
Ostatnio edytowano Pon wrz 19, 2011 20:36 przez *anika*, łącznie edytowano 2 razy
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sie 28, 2010 20:49 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Koteczka czeka :(
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Sob sie 28, 2010 21:31 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Bokser dla starszej Pani, to po prostu pomysł-rewelacja :twisted: Trzymam kciuki za koteczkę - jest śliczna :1luvu: i warta lepszego domku :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

Post » Sob sie 28, 2010 21:48 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

kto pokocha Kleo :1luvu: :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sie 29, 2010 11:42 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Hop :(
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie sie 29, 2010 11:43 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

smarti pisze:kto pokocha Kleo :1luvu: :1luvu:

potrzebny domek :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie sie 29, 2010 11:43 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Nemi pisze:Bokser dla starszej Pani, to po prostu pomysł-rewelacja :twisted: Trzymam kciuki za koteczkę - jest śliczna :1luvu: i warta lepszego domku :ok:

tez tak uważam! jeszcze popłacze sobie jak zima przyjdzie. poza tym obslini wsio jak dorośnie i sporo zniszczy jak sie będzie nudził.

Kicia szuka domu!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie sie 29, 2010 11:56 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

ASK@ pisze:
Nemi pisze:Bokser dla starszej Pani, to po prostu pomysł-rewelacja :twisted: Trzymam kciuki za koteczkę - jest śliczna :1luvu: i warta lepszego domku :ok:

tez tak uważam! jeszcze popłacze sobie jak zima przyjdzie. poza tym obslini wsio jak dorośnie i sporo zniszczy jak sie będzie nudził.

Kicia szuka domu!

on już dorósł :twisted:
jest ogromny, obślinia wszystko, rzeczywiście. i skoczył na mnie (pewnie z radości :roll: ) jak przyszłam zrobić zdjęcia kotce...

Pani ledwo daje radę utrzymać go na smyczy. Ciekawe kiedy pies wyrwie jej rękę ze stawu albo uszkodzi co innego :roll: :twisted:
♪♫♬ ♪

*anika*

Post » Nie sie 29, 2010 12:49 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

:1luvu: :1luvu: NIE PIES TU WINNY, TYLKO BEZMYSLNOŚĆ WŁAŚCICELKI, KTÓRA NAJWYRAŹNIEJ SAMA NIE WIE, CZEGO CHCE... :evil:
kicia przecudna i taka kochana...
:ok: :ok: za nią!!!! :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie sie 29, 2010 19:01 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Nieodpowiedzialność tzw homo sapiens nie zna granic.... a cierpi na tym niewinne stworzenie.
Ogromne :ok: za kocią piękność
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Nie sie 29, 2010 20:03 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Pewnie niedlugo i boksio bedzie na wylocie :roll:
Ta Pani powinna miec czarna pantere - PLUSZOWA czarna pantere :evil:

Kotunia sliczna - bardzo podobna do mojej Gai :ok: za domek

nazira

Od: Śro gru 21, 2005 9:22

Post » Nie sie 29, 2010 20:39 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

nazira pisze:Pewnie niedlugo i boksio bedzie na wylocie

Tego właśnie się obawiam :( Taką niekłopotliwą piękność wyrzuca... to jeśli chodzi o śliniaka, pewnie też się nie zawaha. Tym bardziej, że już sobie z nim nie radzi. Strasznie szkoda obu zwierzaków :?

A boksie, to tak z radości skaczą, żeby całusa dać :wink:

Bardzo trzymam kciuki za koteczkę :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie sie 29, 2010 20:41 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

nazira pisze:Pewnie niedlugo i boksio bedzie na wylocie :roll:

Błagam nie kracz :twisted: Przypuszczam, że ta pani nie zechce skorzystać z pomocy dobrego tresera lub zoopsychologa ? Gdyby jednak zechciała - dajcie znać
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Nie sie 29, 2010 21:18 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Bianka 4 pisze:Błagam nie kracz :twisted: Przypuszczam, że ta pani nie zechce skorzystać z pomocy dobrego tresera lub zoopsychologa ? Gdyby jednak zechciała - dajcie znać

W sumie to mi się trochę głupio zrobiło, że tak z góry oceniłam Panią :oops: . Bo może nie chciała źle, tylko nie może ogarnąć sytuacji z psem i kotem. Więc jak Bianka napisała o pomocy, to sobie pomyślałam, czy nie warto Pani takiej myśli o zoopsychologu podsunąć ? ... przecież mogła o tym nie pomyśleć przytłoczona sytuacją, z którą sobie nie radzi.

Może coś powiedziała podczas robienia zdjęć kotce, co daje nadzieje, że jest jednak rozsądną Panią ?
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Post » Nie sie 29, 2010 22:01 Re: Kleo - kto pokocha? Piękna pingwinka musi 2. raz zmienić dom

Dajcie znać, jeżeli chodzi o psy moja koleżanka jest świetna.... a nóż pomoże?
Obrazek Obrazek

Bianka 4

[następna]