Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt paź 09, 2009 12:07 Manga spod krzaka po ropomaciczu..ZNALAZŁA CUDNY DOM!!!

Niedaleko mojego domu widziałam koteczke z wielgachnym brzuchem:( Zbliza sie pewnie "jej dzień" a ona.. mieszka pod krzakiem przy sklepie:( Boje sie myslec co bedzie jak lada moment wyda na swiat w ten ziąb małe robaczki:( Kotka jest pręgowana z rudym..

Jak sie ja zawola podbiega szybciutko z taka nadzieja.. Potem odchodzi odrazu..

Mam slabe fotki z telefonu tylko, ciagle sie ruszala nie moglam uchwycic jej z przodu..

Wczoraj jechalam obok autem ( chora jestem:( ) i widzialam ja znowu pod tym krzakiem..

PILNIE POTRZEBNY TYMCZAS!!!!!!!!!!!!!

Prosze Was nie wyobrazam sobie by powiła te maluchy w takim miejscu.. Przeciez tam z kazdej strony ulica, ludzie, psy pod tym sklepem pozostawiane..:(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Ja juz totalnie odpadam:( Mam na dt 5 trzytygodniowych kociatek.. Juz rodzina kreci nosem, bo roboty przy nich jest od groma..:(
Ostatnio edytowano Pt lis 27, 2009 21:55 przez Angel_, łącznie edytowano 6 razy

Angel_

Od: Wto wrz 22, 2009 21:33

Post » Pt paź 09, 2009 12:18 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Angel_ czy nie możesz zabrać kotki do dobrego weta, aby sprawdził, który to jest etap ciąży??

eneda

Od: Pon lut 23, 2009 18:42

Post » Pt paź 09, 2009 12:45 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Leże chora nie jestem w stanie wywlec sie z wyra ( dzieki Bogu za laptopa..) ..
Moze w poniedzialek by sie udalo..
Pozatym.. ja nie umiałabym wziac jej spod tego krzaka i wrzucic ja tam spowrotem po wizycie :roll: :(

A, co po takich ogledzinach weta? Sterylka? Nie stać mnie wylozyc na nią, ani zając się kotką po zabiegu..
Jak pisałam nie jestem w stanie wziac jej nawet na chwile przetrzymac, wyczerpałąm cierpliwość domowników. Gdybym mieszkała na swoim co inneg, póki co musimy z mężem dostosować się do rodziny ( jak pisałam itak wyprosiłam juz dt dla tych 3 tyg maluchów..)

Wg mnie nie ma co sie zastanawiac.. szukac szybko DT ktory albo ja wysterylizuje albo da cieply kat by mogla w spokoju i cieple urodzic..

Nie wiem.. naprawde nie wiem co wymyslec..

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 13:56 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

:?
Biedaczka, pewnie ktoś ją wyrzucił z domu.
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pt paź 09, 2009 15:54 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Hej, zauważcie ją...

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 19:33 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Musiałam z mężem gdzies podjechac, poprosiłam by podjechał pod ten sklep . Pod krzakiem jej nie było ale odjezdzajac zauwazylam ja pod samochodem.. Trudno mowie ( bom chora..) - wysiadłam w ten ziąb i zawolalam. Podbiegla odrazu, na wyciagnieta reke odsunela sie, ale po chwili podeszla, obeszla przytulila sie..:( Obmacałam, nie jest chyba az tak pozna ciąża. Nie wydaje mi sie, ze to ostatni etap, ale wiadomo roznie bywa..
Boze tak mi jej żal;( W nocy ma byc u nas 3 stopnie w porywach przymrozki do -2!!!!!!!!!!!! :(
Taka kochana jest, dziewcznyny prosze pomozcie mi znalesc jej DT, rozglosic.. Pomylmy nie tylko o niej ale tez o tych małych bąbelkach.. :(

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 20:23 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

ja ją zauwazyłam, ale jestem 700km od niej :(

Anda

Post » Pt paź 09, 2009 20:34 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Z tego co obserwuje na miau wszystko jest mozliwe,... nawet dlugo dystansowy transport sie trafia..:(

Prosze , nie wiele trzeba, troche popodrzucac watek cioteczki a moze ktoas akurat ma kawalek kata dla tej uroczej zaciązonej kici:(

Nie dajmy marznac jej i jej przyszlym brzdącom!

Majac 5 malcow u siebie widze jaka to radosc dla człeka te małe słodki pyszczki.. Nie dajmy im zginac.. a tak sie stanie jak sie okoci w takim miejscu, nie widze dla nich szansy..

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 21:07 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Fotki kiepskie, ale chyba nie przez nie tak male zainteresowanie ta bidulka?

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 21:07 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

570 km :(
Nie mam możliwości transportu.
Podniosę

Anda

Post » Pt paź 09, 2009 21:59 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Nie mam pojęcia ile mam kilometrów ale również zauważyłam. Nie wygląda mi to na wysoką ciążę, może jeszcze tydzień- dwa? Halo!!!!! Może jeszcze sterylka aborcyjna wchodziła by w grę? Ja wiem jakie to smutne ale .... :roll:
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Pt paź 09, 2009 23:08 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Mnie na nia nie stac, ani na przetrzymanie kotki po.. Jak pisałam..

Nie wiem czemu tak malo osob tu zaglada... Kicia jest urocza a Cieka ja naprawde nieciekawe zycie pod tym krzakiem w centrum miasta... O jej przyszlych kocietach nie wspominajac... :cry:

Angel_

Post » Pt paź 09, 2009 23:37 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Ja moge tylko wątek hopsnąć , u mnie totalne przepełnienie :cry: :cry: :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob paź 10, 2009 7:59 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Będę podnosić!!!!! Podaj może okolice bo ja nie mam pojęcia :(
Obrazek

zorba

Od: Śro lis 12, 2008 19:24

Post » Sob paź 10, 2009 9:09 Re: RUMIA- kotka w ciąży mieszka pod krzakiem.POMOCY!DT PILNIE!!

Angerl_ jesteś jej :aniolek: , bo ją dostrzegłaś, taką burą, taką zwykłą koteczkę.

O tymczas jednak nadal trudno. Czy nie ma tam możliwości postawienia kociego domku?
Tylko nie styropianowego. Widziałam taki zżarty przez wielkiego psa. Kociaki oczywiście zginęły. :(
Kotka urodziłaby w miejscu jednak ciepłym i bezpieczniejszym. Może ktoś podpowie, skąd zdobyć taki domek.
Przedtem mogłabyś zabrac ją do weta, potwierdziłby ciążę (różnie z tym bywa), odpchlił, odrobaczył.
Mogłybabyś wtedy też zrobić lepsze fotki i możnaby dalej intensywnie szukać kotce domu.
Jeśli to niedaleko ciebie, to może mogłabyś ją regularnie dokarmiać jakąś lepszą karmą, w ciąży potrzebuje tego.
Jeśli probleme są finanse, to możemy jakąś zbiórkę zrobić, wystawić bazarki.
Nie można jej tak samej sobie zostawić. Wierzę, że sie uda.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

[następna]