PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 24, 2013 19:27 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Dzieki za wiesci o Pimpusiu :D
Trzymamy za poprawe w leczeniu oczka :ok: :ok: :ok:
Czekamy na fotki Zucha :)
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Czw lut 28, 2013 17:31 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

ObrazekObrazekObrazek

dziś Pimpuś sie ze mną bawił i nawet nie strzelił łapką,
troche ogon mu dygał ale jakoś dalismy rade,
Zuch chłopak,
domku gdzie jestes?
;-)

jak by ktoś chciał ogłaszać to prosze treść:
PIMPUŚ ma ok. 3- 4 lata, mieszkał 1, 5 r w mieszkaniu po zmarłym właścicielu, dokarmiany przez sąsiadkę. Ten kot przeżył tragedię. Kotek miał trafić na ulicę, bo rodzina mieszkanie po dziadku chętnie zabrała- a kot był zbędny :(
Nie ma jedego oczka- ale zasługuje na kolejną szansę. Obecnie mieszka w : MIAU Hotel Adopcje. Pimpuś doskonale sobie już u mnie radzi, to prawdziwy klejnot. Z dzikiego, przerażonego kotka zmienił się w koto- psa, który chodzi za mną krok w krok, daje buzi, miauczy gdy mnie słyszy. Potrafi też jak to facet- łapą machać... "bo zupa była za słona " ;) . Ale to fajny kot, któremu należy się druga szansa. Zdrowy, kuwetkujący, czysty, niezależny, wesoły, z wielkim apetytem, kastrat. Jedyne jego oko czasem zachodzi łzami- starczy przetrzeć herbatą z rumianku lub kilka dni kotu wkrapiać do oka tobrex. SUPER FAJNY KOT. Do mie przybył jako dzikusek a wydam do adopcji miłego grubaska. Braku oka w tym umaszczeniu naprawdę nie widać. Zasługuje na nowe życie.
Sabina tel. 506-664-750.
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt mar 01, 2013 12:50 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Monika1983
mam prośbę podeśli mi swój nr tel. odebrałam fanty od p. Sabiny i chce pogadać
a gdzies zasialam Twój numer pozdrawiam serdecznie
Obrazek

maria_kania

Post » Pt mar 01, 2013 18:50 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

maria_kania pisze:ObrazekObrazekObrazek

dziś Pimpuś sie ze mną bawił i nawet nie strzelił łapką,
troche ogon mu dygał ale jakoś dalismy rade,
Zuch chłopak,
domku gdzie jestes?
;-)

jak by ktoś chciał ogłaszać to prosze treść:
PIMPUŚ ma ok. 3- 4 lata, mieszkał 1, 5 r w mieszkaniu po zmarłym właścicielu, dokarmiany przez sąsiadkę. Ten kot przeżył tragedię. Kotek miał trafić na ulicę, bo rodzina mieszkanie po dziadku chętnie zabrała- a kot był zbędny :(
Nie ma jedego oczka- ale zasługuje na kolejną szansę. Obecnie mieszka w : MIAU Hotel Adopcje. Pimpuś doskonale sobie już u mnie radzi, to prawdziwy klejnot. Z dzikiego, przerażonego kotka zmienił się w koto- psa, który chodzi za mną krok w krok, daje buzi, miauczy gdy mnie słyszy. Potrafi też jak to facet- łapą machać... "bo zupa była za słona " ;) . Ale to fajny kot, któremu należy się druga szansa. Zdrowy, kuwetkujący, czysty, niezależny, wesoły, z wielkim apetytem, kastrat. Jedyne jego oko czasem zachodzi łzami- starczy przetrzeć herbatą z rumianku lub kilka dni kotu wkrapiać do oka tobrex. SUPER FAJNY KOT. Do mie przybył jako dzikusek a wydam do adopcji miłego grubaska. Braku oka w tym umaszczeniu naprawdę nie widać. Zasługuje na nowe życie.
Sabina tel. 506-664-750.

Pimpus potrzebuje kochajacego domku :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Pt mar 01, 2013 18:57 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

zamawiam dla niego pakiet ogłoszeń u CatAngel,
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Wto mar 05, 2013 8:01 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

w niedziele przyszli ludzie ogladac koty w kociarni i Pimpek z wrazenia ze znajdzie dom tak sie zesterował ze p. Sabine pacał lapkami ;-(
ehh
ludzie sobie poszli...
Obrazek

maria_kania

Post » Wto mar 05, 2013 13:08 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Pimpusiu do Domu :!: :!: :!: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Wto mar 05, 2013 15:33 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Dostaliśmy info na wątku ślepaczkowym. Pimpusia możemy ogłosić na fb ślepaczków, stronie internetowej + ogłoszenia w internecie. Proszę o zdjęcia i opis na maila: pacze.sercem@gmail.com
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Wto mar 05, 2013 21:39 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

ewexoxo pisze:Dostaliśmy info na wątku ślepaczkowym. Pimpusia możemy ogłosić na fb ślepaczków, stronie internetowej + ogłoszenia w internecie. Proszę o zdjęcia i opis na maila: pacze.sercem@gmail.com

robi sie :-)
Obrazek

maria_kania

Post » Pt mar 08, 2013 12:21 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

wczoraj bylam z Pimpusiem u weta na ogledzinach oczka (ma uszkodzona rogowkę) dostal nowe masi i krople,
i chce powiedziec ze chlopak był mega grzeczny, dal sie poglaskać obejrzec oczko i pochwalic za ladna prezentację,
Obrazek

maria_kania

Post » Sob mar 09, 2013 18:00 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Pimpusiu :1luvu: za oczko i za domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Sob mar 09, 2013 18:00 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Pimpusiu :1luvu: za oczko i za domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Post » Wto mar 19, 2013 15:39 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Dostałam wczoraj informację od P.Sabiny że Pimpuś pojechał do nowego domu na razie na okres próbny :)

Monika1983

Od: Pt sie 20, 2010 0:50

Post » Wto mar 19, 2013 15:57 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Monika1983 pisze:Dostałam wczoraj informację od P.Sabiny że Pimpuś pojechał do nowego domu na razie na okres próbny :)

To mocne, najmocniejsze :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto mar 19, 2013 19:01 Re: PILNIE POTRZEBNY DS DLA KOTA,WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE. GDYNIA

Monika1983 pisze:Dostałam wczoraj informację od P.Sabiny że Pimpuś pojechał do nowego domu na razie na okres próbny :)

tak do Gdańska,
czekamy czy sie odnajdzie, jeśli tak to super,
jak nie to zwiozę do kociarni adopcyjnej.
domek po naszych osobistych oględzinach i rozmowie ok. tylko kwestia czy Pimpuś go zechcce dla siebie
Obrazek

maria_kania

[poprzednia][następna]