OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lut 11, 2013 9:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Kciuki są za kociaste :ok: :ok:

i za Ciebie, Asiu :ok: :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon lut 11, 2013 9:28 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Od Julki miałam prócz niedzieli wieści kilka razy dziennie.Od Lucusia wczoraj też. Misio milczy.

Same wiecie jak się oddaje koty i jak się takie zasiedziałe dzieci wyciepuje. Muszę przyznać, że z każdym rokiem jest mi coraz ciężej. Samolubstwo i skupianie się na swych odczuciać jest coraz większe. Staram się nie emanować strachem by kotom nie przekazać tego. Domom nie przekazać tego. Ale potem w zaciszu domu ...

W tygodniu trójka dzieci poszła na swoje. To za dużo jak na mnie.Za dużo emocji znaczy się.

Ale mają być szczęśliwe, najszcześliwsze :1luvu:
Twarda baba jestem i dam sobie radę.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon lut 11, 2013 10:18 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Trzymaj się Twardzielko :wink: :ok:
Mądre dzieci, że idą na swoje. Tak powinno być! :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Muszę moim przemówić do rozsądku, albo dać niektóre Twoje posty do poczytania ;)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon lut 11, 2013 10:55 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Julka :ok: Lucuś :ok: Misiu :ok: Asiu :ok:
Co mi tam nareszcie się ujawnię zwłaszcza, że jest powód... :wink:
Czy czytałyście ten post tajdzi - może mogłybyście też się wypowiedzieć? viewtopic.php?f=1&t=147616&start=150#p9614734
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lut 12, 2013 8:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Wczoraj pani od Julki zadzwoniła i mając poczucie humoru zaczęła zdanie od no, muszę pania zmartwić... i zanim dokończyła zdanie krew z głowy wystrachanej do nóg mi odpłynęła a potem w niebyt. Sekunda, jedno słowo a odlot ze strachu totalny mnie dopadł. Czy ja głupia jestem by sie tak futrem martwić? Nie musicie odpowiadać.Jestem głupia.

U Julki ok.Jeszcze zagubiona troszkę ,jeszcze nie łazi po domu tak jak to ona i nie jest jeszcze tak upierdliwa jak to ona. Ale Duzi zachwyceni nią bardzo. Agatka, co Julke pokochała jak była u nas to ze wzruszenia prawie poryczała się. Bała się Julinki dotknąć, pogłaskać...jakby cenną porcelanę dotykała.Samej mi się oczy zeszkliły na ten widok. Mój szkarad, moja surikatkowa łepinka i gruba dupinka została określona jako najpiękniejsza kocia na świecie. I Julka jest podobno podonbna do kotów Mau (tak się to pisze?) według Agatki. Rok ponad ją miałam i za nic tego nie zauważyłam.Ale ja głupia jestem. :wink:
Bardzo się cieszę,że tak Julcię pokochano.Bardzo. I tylko martiwię się ciągle by coś nie padło, nie dopadło. Straszne te moje gdybanie.

Lucuś też sobie jakoś radzi. Choć zamknięty na pokojach w nocy pokazał co o tym sądzi robiąc kupala na środku dywanu. U nas się nigdy nie trafiło się chłopakowi.Ale wyro miał dostępne choć nie zawsze właził na niego. Ale prawa rezydenta zostały zachowane by i on nie czuł się pokrzywdzony. Poza tym je i kuwetkuje normalnie .Jesli można to tak nazwać. Zobaczymy co dzisiejszy dzień przynisie.

Od Misia/Franusia cisza totalna. Nie chcę dzwonić i nachodzić bo wszak w piątek wieści były. Ale oddać wypieszczonego pierdołę jest trudno choć rozum nakazuje.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 12, 2013 9:07 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Ech, źle, jak piszą i żle jak nie piszą ... najlepiej byłoby nic nie robić ale tego już nie umiemy ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lut 12, 2013 9:18 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

alix76 pisze:Ech, źle, jak piszą i żle jak nie piszą ... najlepiej byłoby nic nie robić ale tego już nie umiemy ...

amen

Pani Agnieszka, Julkowa Duża wczoraj mi zadeklarowała, że może codziennie dzwonić zmeldunkami jeśli mam taką potrzebę. Dzielnie odmówiłam. A potem poszłam popatrzeć w lustro na tą dzielną babę celem poprawy humory. Bo zaraz tej dzielności swojej pożałowałam.
Ale słowo się rzekło.

Tak się umęczam i udręczam.Chyba czas zebrać się do całości.

Lucusiek spał dzis w wyrku a teraz gania z myszą w pysiu. Jojczy mniej .Jeśli już to zapraszając do zabawy. Pankot jakos znosi wulkan energii. Mam nadzieję,że szybko się przełamie.
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 12, 2013 11:07 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

A tak sobie w przestrzeń powiem, napiszę co nam sie pokiepściło jeszcze w domku. Niech innym lżej będzie.

Domofon się popsuł i to na amen. Nie dało rady "zawlić" winę na spółdzielnię m. tylko trzeba było wyłuskać grosiki i zapłacić. Leżące pozostałości koty w trymiga rozłożyły na części pierwsze przy silnych akustycznych akcentach. Reflektor w aucie też nam gadzina jakaś zbiła nie uszkadzając zderzaka. Magik . Tylko ten magik zapomniał rozmnożyć diengi w portfeliku. Przegląd mamy i musimy zmienić światełko. Na razie uziemieni jesteśmy.

Co do gapiostwa blondynki. Gong w nowo założonym dzwonku u drzwi (poprzedni ..spusł się :mrgreen: ) wybijał co i raz swoje melodie. Nikogo za drzwiami nie było a on cholera dzwonił. Tak sobie pomyślałam,że opitolę TZ za kolejne barachło . Jednak ubrałam się i postanowiłam mimo natrętnego gongania iść do pracy.Niech się koty martwią. Zamykając drzwi na zewnątrz cięgle słyszałam bing-bong... Jakoś tak dziwnie blisko. I nagle zajawka. 8O Mega oślepiające zrozumienie. Zmieniłam sygnał w komórce na sms-y :oops:
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 12, 2013 11:38 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Obrazek
mówię Ci, Asiu- tylko OLEWKA!!! 8) 8)
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lut 12, 2013 11:51 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Biedny ten Twój TŻ. Tylko byś go opitalała... :mrgreen:
A ten, co reflektorek zbił, to może wcale nie autkiem, tylko rączką... Ot tak przechodził sobie i mu po drodze było
Oj, ciężko... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto lut 12, 2013 11:55 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

[quote="ASK@]Zamykając drzwi na zewnątrz cięgle słyszałam bing-bong... Jakoś tak dziwnie blisko. I nagle zajawka. 8O Mega oślepiające zrozumienie. Zmieniłam sygnał w komórce na sms-y :oops:[/quote]
:ryk: :ryk: :ryk: Uwielbiam Twoje opisy :mrgreen:
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto lut 12, 2013 20:23 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Lucuś pisze
Mali ganiali dziś cały dzień. Tak się zmęczyli, że zlegli w sypialni. Jeden na łóżku, drugi na komodzie i śpią...
Mnij jojczy co oznacza,że jednak jojczy.Taka jego uroda przeprowadzkowa.
Powoli powietrze wypuszczam
Obrazek

ASK@

Post » Wto lut 12, 2013 20:25 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

Wypuść, ale powoli.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto lut 12, 2013 21:30 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

ASK@ pisze:Co do gapiostwa blondynki. Gong w nowo założonym dzwonku u drzwi (poprzedni ..spusł się :mrgreen: ) wybijał co i raz swoje melodie. Nikogo za drzwiami nie było a on cholera dzwonił. Tak sobie pomyślałam,że opitolę TZ za kolejne barachło . Jednak ubrałam się i postanowiłam mimo natrętnego gongania iść do pracy.Niech się koty martwią. Zamykając drzwi na zewnątrz cięgle słyszałam bing-bong... Jakoś tak dziwnie blisko. I nagle zajawka. 8O Mega oślepiające zrozumienie. Zmieniłam sygnał w komórce na sms-y :oops:

:ryk: :ryk: :ryk: Asiu to jest właśnie to co uwielbiam na Twoich wątkach.... -właśnie przeszkadzam TZ ogladać film bo zobaczyłam to i parsknęłam śmiechem... i wydało się, że sobie zrobiłam przerwę w pracy :oops: :ryk:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Śro lut 13, 2013 7:53 Re: OTW8-Żuk[*]Pomalutku,powolutku czas nam płynie

:D :1luvu: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]