Aaaa pręgowane kotki dwa

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lis 17, 2012 10:02 Aaaa pręgowane kotki dwa

Szukam domu dla dwóch kocurków.
Dom koniecznie razem bo chłopacy są bardzo zżyci ze sobą.

Poniżej wklejam treść ogłoszenia jaką CatAngel zamieszczała na różnych portalach. Niestety nie było ani jednego telefonu. Dlatego proszę o pomoc w szukaniu domu dla chłopaków. Może ktoś coś słyszał coś wie że jest najlepszy dom na świecie który szuka właśnie takich dwóch kawalerów.

Mały i Młody to dwa ok. 7 miesięczne kocurki zabrane z terenu biurowców, gdzie nie było dla nich żadnego schronienia przed zimnem i deszczami. Jednocześnie były przeganiane przez ludzi oraz inne dorosłe koty, a do misek dochodziły dopiero gdy starsze najadły się. W dodatku mieszkały przy niebezpiecznej i dość ruchliwej ulicy, gdzie pod kołami rozpędzonego samochodu zginęła ich siostrzyczka. Jeden z braci jest płochliwym wrażliwcem z charakterem, a drugi bohaterskim przytulakiem. Jak przystało na 2 młode, zdrowe koty: dużo śpią, dużo jedzą, dużo łobuzują i są
żywiołowe. Może na pierwszy rzut oka wydają się mieszanką wybuchową, ale z doświadczenia wiem, że najlepiej adoptować dwójkę zżytych ze sobą kotów, a widać gołym okiem po 'Młodym' i 'Małym', że są zgodni, lubią się, zajmują się sobą nawzajem, śpią wtuleni w siebie, harcują, urządzają bijatyki ale też stanowią dla siebie wsparcie. I co najważniejsze przebywając w swoim towarzystwie nigdy się nie nudzą - bo nic tak nie rozładowuje nakręconego kota jak ..drugi nakręcony kot!

Tak więc szukam dla nich wspólnego, odpowiedzialnego i kochającego domu.
'Młody' i 'Mały' są już odrobaczeni, zaszczepieni i pozbyli się świerzba. 'Mały' przebył koci katar, po którym został ślad w postaci bielma na oczku. Ma w tym oku zachowane jedynie szczątkowe widzenie, ale w niczym pod kątem uroku i łobuzowania nie ustępuje swojemu silniejszemu bratu.

Teraz radośni, zdrowi, z pełnymi brzuszkami czekają na nowy dom, taki już na zawsze.
Zastrzeżenia: warunkiem adopcji jest wizyta przed adopcyjna oraz podpisanie umowy adopcyjnej.
Koty są obecnie w Warszawie, transport zapewniony Warszawa – Gdańsk.

Poniżej klika zdjęć, a tu link do całego albumu
https://picasaweb.google.com/bezdomne.kociaki/Kotki#

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Nie lis 18, 2012 20:06 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

hop
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pon lis 19, 2012 17:04 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Ale piękne chłopaki :1luvu: Na pewno ktoś je pokocha.
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pt lis 23, 2012 8:02 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

do góry :)
Obrazek Obrazek

evalla

Post » Pt lis 23, 2012 9:25 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Przepiekne tygryski. Cudny duet, na pewno ktos sie w nich zakocha. :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 7 >>

Post » Pt lis 23, 2012 18:37 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Bardzo fajne chłopaki :D

Mocne kciuki za super domek :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pt lis 23, 2012 20:42 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

przepiękni chłopcy !

ja kocham czarne i bure najbardziej na świecie - i wielu jest takich którzy kochają buranie- oby jak najszybciej ktos taki Twoje wypatrzył :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob lis 24, 2012 0:36 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Cudniaki :1luvu:
HOP do góry i :ok: za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek

vega29

Od: Pt lip 31, 2009 13:39

Post » Sob lis 24, 2012 1:01 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Hej Vega !
Pamiętasz-miałam od Ciebie Mrusię-zresztą a'propos - poszła w pierwszym moim wyadoptowanym dwupaczku :D
zaglądasz czasem na jej wątek :?: :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon lis 26, 2012 13:39 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

Poświadczam, chłopaki to super2pak! Nic dodać, nich ująć - wszsytko widać na zdjęciach.
Mam nadzieję, że ktoś sobie wypatrzy!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pon lis 26, 2012 18:24 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

evalla -też musiałam nauczyć się cierpliwości :wink: .
Emi/Niezapominajka siedziała u mnie 4,5miesiąca właściwie zdrowa .Z oczkiem było zrobione co tylko możliwe , więc czekała na domek , który pogodzi się z jej problemem . W zeszłym roku 24grudnia miałam napisać na forum ,że Mikołaj przyniósł jej w prezencie domek . Ten DS miał być u mnie :oops: , skoro nikt jej nie chciał - miała zostać. A tu 23grudnia przyjechali wspaniali ludzie zdecydowani zabrać Emi . I ona ten swój DS pod choinkę dostała , tyle że nie u mnie . Magia ?
Zawiozłam ją już po świętach 27.12 . Emi mieszka w bardzo dużym i kochającym ją domu. A ja dzięki niej zyskałam wspaniałych przyjaciół :D .
W tym roku dołączył do niej mój tymczasik Alf .

Twoje chłopaczki też znajdą swój domek .
Trzymam kciuczki :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Sob gru 01, 2012 22:08 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

może bracia też znajda domek do świąt :D :ok:
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Sob gru 01, 2012 22:13 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

a ja przed świętami właśnie bardzo niechętnie wydaję koty-trzeba teraz bardzo uważać i mega dokładnie sprawdzić domek :roll:

smarti

Post » Sob gru 01, 2012 22:29 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

wiem smarti - ale mamy jakieś doświadczenie w 'skanowaniu' domów ;)
- osobiście też mi się udało 2 razy właśnie na święta znaleźć dobre domy. Nie ma co się uprzedzać na zapas. Trzeba być czujnym...ale to chyba zawsze, nie?
Obrazek Obrazek

Rakea

Post » Sob gru 01, 2012 22:38 Re: Aaaa pręgowane kotki dwa

nie no jasne- czasem święta są tylko świetną okazją do zaplanowanego już od dawna i przemyślanego dokocenia.

ale trzeba być podwójnie czujnym :mrgreen:

i wierzyć uparcie że ICH DOMEK już gdzieś jest, a musi się tylko o ich istnieniu dowiedzieć :ok: :ok: :ok:

smarti

[następna]