Matkę przejechał samochód.

Pilnie szukamy dt.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
becia_73 pisze:W Toruniu koczują 3 biało rude maluchy-płeć nie znana.
Pilnie szukamy dt.
ruda32 pisze:becia_73 pisze:W Toruniu koczują 3 biało rude maluchy-płeć nie znana.
Pilnie szukamy dt.
został jeden ,2 ma dt
jeden maluch sam na ulicy
ragatol pisze:Witajcie.
Jestem kociarą, która niedawno straciła kochanego rodzielca.
Przygarnę lub zaadoptuję malego rudzielca z okolic Poznania, Szamotuł. To musi być rudy kotek. Mam do nich slabość.
Dysponuję i zapewniam duży domek i ogromny ogrodzony ogród. Mam zwierzęta nie od dziś i umiem się nimi zająć.
Szukam info na waszym forum, ale wszystko to Warszawa?
Pomożecie?
ragatol pisze:Witajcie.
Jestem kociarą, która niedawno straciła kochanego rodzielca.
Przygarnę lub zaadoptuję malego rudzielca z okolic Poznania, Szamotuł. To musi być rudy kotek. Mam do nich slabość.
Dysponuję i zapewniam duży domek i ogromny ogrodzony ogród. Mam zwierzęta nie od dziś i umiem się nimi zająć.
Szukam info na waszym forum, ale wszystko to Warszawa?
Pomożecie?
Isztar2004 pisze:Piękny kocurek do oddania w dobre ręce. Jest bezdomny, ma niewielkie szanse na przetrwanie zimy.
Przeganiają go dzikie koty.
Błąka się w podwarszawskim lesie i na działkach. Do tej pory dokarmiany przez działkowiczów.
Został zaszczepiony i odrobaczony. Wyleczony z ran zadanych przez dzikie koty.
Jest młody, ma ok. 8 miesięcy. Być może został wyrzucony z domu, bo bardzo garnie się do ludzi, uwielbia pieszczoty. Umie już korzystać z kuwety. Jest bardzo czysty. Nie jest wykastrowany, za radą weterynarza.
Kocurek jest maści biało-rudej. Szuka pilnie domu, bo nadchodzą chłody.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości