Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Monika1983 pisze:Witam serdecznie ! Szukam kociego behawiorysty z okolic trójmiasta do agresywnego kota .W skrócie kotek od małego nie lubił być dotykany .Pimpuś został znaleziony gdy miał kilka tygodni i zaawansowany koci katar ,jednego oczka nie udało się uratować ,drugie jest zamglone .Pimpuś trafił do domu starszego Pana .Pan w wyniku wypadku zmarł , ja miałam możliwość chodzenia do kota przez 2 lata i zajmowania się nim (spadkobiercy przez 2 lata nie byli w stanie dogadać się między sobą o mieszkanie )Kot w ich planach nie został uwzględniony .Miałam za to dostępne klucze do tego mieszkania .Spadkobiercy dogadali się mieszkanie ma zostać sprzedane a co miało być z kotem to już nikogo nie interesowało .Kotek żył 2 lata w pustym mieszkaniu ja odwiedzałam go 2-3 razy dziennie po kilka godzin ,jednak samotność w czterech ścianach zaowocowała jeszcze większym stanem depresyjnym u kota .Kotek obecnie przebywa u P.Sabiny w miau hotelu jednak nie jest w stanie tam się przystosować .Jeszcze większa agresja atakuje ludzi którzy się nim zajmują i inne koty .Polecam przeczytanie mojego wątku w dziale kociarnia : POTRZEBNY DS DLA KOTA.WŁAŚCICIEL NIE ŻYJE .GDYNIA -tam cały problem jest szczegółowo opisany ,nick użytkownika : Monika1983
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 123 gości