Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob wrz 29, 2012 14:49 Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Witam :)

Nie ja a mój przyjaciel dokładnie. Nie ma konta na miau dlatego piszę w jego imieniu. Ma wielki dom z ogrodem, w którym mieszka z rodzicami. Chciałby dać dom jakiejś bidzie. Znam go dobrze i gwarantuję, że da jej wspaniały, kochający domek na całe życie. Nie ma wymagań ani co do umaszczenia ani wieku. Płeć i wielkość też nieistotna. Jedyne jego oczekiwania dotyczą charakteru kota.
Szuka towarzyskiego, inteligentnego, lubiącego pieszczoty, bardzo społecznego kota. Chce mieć w nim kompana codzienności więc, gdyby był to typ kota-satelity, byłoby super. Cieszyłby się też bardzo jakby kot z nim spał i leczył "na kolanach". Będzie to kot jedyny (nie planuje ani nie chce mieć więcej, nie ma też żadnych innych zwierząt). Ważne też żeby był czysty i kuwetkujący.
Jeśli więc macie takiego kocieja do adopcji, to albo dajcie znać tu w tym temacie, albo podeślijcie linka z jego wątkiem (i nr strony gdzie jest jego opis) albo wydarzenia na facebook'u.
Nie musi być koniecznie z Poznania jednak nie mamy możliwości transportu z innych miejsc Polski więc kotek musiałby być dowieziony przez kogoś.
Pozdrawiam i czekamy :)
Ostatnio edytowano Sob wrz 29, 2012 15:59 przez Botwinka, łącznie edytowano 1 raz
Każdy ma swój punkt widzenia, ale nie każdy z niego cos widzi.

Botwinka

Od: Pt lis 02, 2007 2:26

Post » Sob wrz 29, 2012 15:08 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Czy to byłby dom wychodzący? Jeśli tak to w jakiej okolicy?
Mam koteczkę, roczną, już wysterylizowaną. Jest ogromnym pieszczochem, uwielbia spać z człowiekiem, niestety, jest zaborcza i u mnie na dt się męczy nie mając człowieka na wyłączność :?
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob wrz 29, 2012 15:27 przez KMagda, łącznie edytowano 1 raz
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Sob wrz 29, 2012 15:16 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

KMagda

W zasadzie może być i taki i taki. To już zależy od kota. Jeśli niewychodzący to wyjście na taras będzie latem zamykane a jeśli kociej będzie wychodzący to będzie miał do dyspozycji ogród. A miejsce to dokładnie spokojna część Lubonia :)

Botwinka

Post » Sob wrz 29, 2012 15:21 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Ja mam wykarmionego z butelki Paragona.. ma ok 4 mc i jest super przymilaskiem.
viewtopic.php?f=1&t=142639&start=375
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Sob wrz 29, 2012 15:26 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Akurat ta kotka, której fotkę zamieściłam, Milusia, nadaje się i do domu wychodzącego i do niewychodzącego. Natomiast mam jeszcze kotkę 2-letnią, też ogromną pieszczochę, ale ona jest tylko do domu niewychodzącego.
To Gapcia:
Obrazek
I jeszcze mam wielkiego przytulaka Hyziaka, ale on też do domu niewychodzącego i najlepiej jednak z towarzyszem (może dwupak Milusia i Hyziak? ;) )
Obrazek
Hyziak ma ok. 8 miesięcy, uwielbia kontakt z człowiekiem, ale ma też mnóstwo energii i uwielbia zabawy. Niedługo będzie kastrowany.

KMagda

Post » Sob wrz 29, 2012 15:28 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

I polecam dwie koteczki z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145249. Też z Poznania.

KMagda

Post » Sob wrz 29, 2012 16:26 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Julek byłby idealny !

tutaj On i inne nasze kociaki z poznańskich dworców i nie tylko:

http://kotydworcowe.pl/koty-do-adopcji/ ... ty-dorosle

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Sob wrz 29, 2012 17:20 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

może rozmruczana i przytulaśna trikolorka z Poznania viewtopic.php?f=13&t=145754
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob wrz 29, 2012 18:07 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

KMagda pisze:I polecam dwie koteczki z tego wątku: viewtopic.php?f=13&t=145249. Też z Poznania.

Biało - czarna jest megakolankowa, do znudzenia...

:D

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Sob wrz 29, 2012 18:43 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Najcudowniejszy miziak pod słońcem, czyli mój Julek!
Kocurek ma obecnie coś ponad pół roku, jest zdrowy, zaszczepiony i odrobaczony oraz wykastrowany. Jest niesamowitym miziakiem, mruczącym głośno i na dodatek kochającym ugniatać :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek
a tutaj więcej jego zdjęć na bieżąco dodawanych: https://www.facebook.com/media/set/?set ... 088&type=1

Jego siostra Raja też jest przecudowna! Zmieniła się o 180st będąc u mnie na dt. Na początku była dość wycofaną kotką, a teraz tak, jak jej brat Julek uwielbia mizianki i również mruczy na całego :)
Mała jest zdrowa, odrobaczona i zaszczepiona, a w przyszłym tyg będzie kastrowana :)
Obrazek
Jej zdjęcia są też w albumie podanym wyżej :)

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Sob wrz 29, 2012 18:52 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Podobnie jak LunaKlara gorąco polecam naszego poznańskiego Julka, z opisu wypisz-wymaluj.
Julek uwielbia ludzi - wspina się po nodze, żeby go wziąć na ręce, ociera się pyszczkiem o twarz, głaszcze łapką po policzku, nawet buziaka potrafi dać. Powinien być jedynakiem, ale że lubi gdy coś się dzieje, dom z ogrodem byłby dla niego idealny. A poza tym... co tu dużo mówić, Julian jest po prostu cudowny.
http://www.kotydworcowe.pl/koty-do-adopcji
Fundacja Pomocy Zwierzętom Kłębek KRS: 0000449181

Jarka

Od: Czw kwi 10, 2008 16:43

Post » Sob wrz 29, 2012 20:05 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Dziękuję za odzew :) Wspaniałe te Wasze kotki! Wszystkie je jutro pokaże przyjacielowi :) Gdybym już nie osiągnęła maksimum kotów, na jakie mogę sobie pozwolić, to też pewnie któregoś bym porwała do siebie. :)

Botwinka

Post » Sob wrz 29, 2012 23:11 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Botwinko a może moj Loluś?
Tu jest jkego ogłoszenie, jutro wstawię więcej info i foty

http://tablica.pl/oferta/maly-lolek-wra ... 1fcSj.html
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie wrz 30, 2012 15:33 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

To ja Timurka pokażę-a co!-on tez domku szuka!
Ok 6 mies, słodki miziak, mruczy nawet jak się na niego patrzy!!!
Wiadomości o nim na moim watku-klik :arrow: w pierwszy banerek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie wrz 30, 2012 15:45 Re: Adoptuję kota pieszczocha :) Poznań

Botwinka pisze:Witam :)

Nie ja a mój przyjaciel dokładnie. Nie ma konta na miau dlatego piszę w jego imieniu. Ma wielki dom z ogrodem, w którym mieszka z rodzicami. Chciałby dać dom jakiejś bidzie. Znam go dobrze i gwarantuję, że da jej wspaniały, kochający domek na całe życie. Nie ma wymagań ani co do umaszczenia ani wieku. Płeć i wielkość też nieistotna. Jedyne jego oczekiwania dotyczą charakteru kota.
Szuka towarzyskiego, inteligentnego, lubiącego pieszczoty, bardzo społecznego kota. Chce mieć w nim kompana codzienności więc, gdyby był to typ kota-satelity, byłoby super. Cieszyłby się też bardzo jakby kot z nim spał i leczył "na kolanach". Będzie to kot jedyny (nie planuje ani nie chce mieć więcej, nie ma też żadnych innych zwierząt). Ważne też żeby był czysty i kuwetkujący.
Jeśli więc macie takiego kocieja do adopcji, to albo dajcie znać tu w tym temacie, albo podeślijcie linka z jego wątkiem (i nr strony gdzie jest jego opis) albo wydarzenia na facebook'u.
Nie musi być koniecznie z Poznania jednak nie mamy możliwości transportu z innych miejsc Polski więc kotek musiałby być dowieziony przez kogoś.
Pozdrawiam i czekamy :)

Taki jest mój Migdał .Pomału dojrzewamy do decyzji szukania DS dla niego.Jest zdrowy ,wykastrowany,zaszczepiony,odrobaczony .Tutaj jego historia viewtopic.php?f=1&t=140390
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

[następna]