Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lis 16, 2011 22:18 Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

Jestem włąścicielką dwóch kochanych kocurków- niestety ze względu na alergię muszę je oddać :(
Kocurki -Filip i Czesio są zdrowe, wykastrowane,śliczne, uwielbiają się tulić i bawić.Posiadają książeczkę zdrowia

Filipek - bardzo lubi się tulic, jest niesamowitym kotkiem, bardzo towarzyskim, ma tendencje ssać ubrania :) Często reaguje na swoje imię.

Czesio - uwielbia się bawić,jest również towarzyski - aczkolwiek przy nowo poznanych troszeczkę się wstydzi :P ale jest bardzo oddany swojemu właścicielowi i głośno mruczy przy pieszczotach - które uwielbia

Oby dwa kocurki są grzeczne, zwłaszcza teraz po kastracji troszkę się uspokojiły, korzystają z kuwety ( nauczyły się tego od razu !! )i korzystają z drapaka.Ze względu na ich w miarę spokojną naturę idealnie nadają się do rodzin z dziećmi.

Poszukuję domu dla kocurków, idealnie takiego który by chciał się zaopiekować dwoma kocurkami, ostatecznie rozważam również rozdzielenie kotków.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt, mogę wysłać fotki na maila
530773508 - Zabrze

Fotki mozna zobaczyć na tej stronce :
http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki- ... Z329850448
Ostatnio edytowano Czw lis 17, 2011 9:03 przez Filipka100@, łącznie edytowano 1 raz

Filipka100@

Od: Śro lis 16, 2011 22:13

Post » Śro lis 16, 2011 22:19 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

Filipka100@ pisze:Jestem włąścicielką dwóch kochanych kocurków- niestety ze względu na alergię muszę je oddać :(
Kocurki -Filip i Czesio są zdrowe, wykastrowane,śliczne, uwielbiają się tulić i bawić.Posiadają książeczkę zdrowia

Filipek - bardzo lubi się tulic, jest niesamowitym kotkiem, bardzo towarzyskim, ma tendencje ssać ubrania :) Często reaguje na swoje imię.

Czesio - uwielbia się bawić,jest również towarzyski - aczkolwiek przy nowo poznanych troszeczkę się wstydzi :P ale jest bardzo oddany swojemu właścicielowi i głośno mruczy przy pieszczotach - które uwielbia

Oby dwa kocurki są grzeczne, zwłaszcza teraz po kastracji troszkę się uspokojiły, korzystają z kuwety ( nauczyły się tego od razu !! )i korzystają z drapaka.Ze względu na ich w miarę spokojną naturę idealnie nadają się do rodzin z dziećmi.

Poszukuję domu dla kocurków, idealnie takiego który by chciał się zaopiekować dwoma kocurkami, ostatecznie rozważam również rozdzielenie kotków.

Zainteresowane osoby proszę o kontakt, mogę wysłać fotki na maila
530773508 - Zabrze

:( koniecznie fotki dodaj,w jakim są wieku?
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro lis 16, 2011 22:47 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

Kocurki mają pół roku
i są naprawdę cudne i to niesamowite pieściochy :-) dajace dużo radości

fotki umieszczę jutro

Filipka100@

Post » Śro lis 16, 2011 23:11 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

radzę je poogłaszać... można wykupić pakiet ogłoszeń u CatAngel
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw lis 17, 2011 19:55 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

fotki fotki :ok:

kotx2

Post » Pt lis 18, 2011 17:21 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

jakieś wiesci?

kotx2

Post » Sob lis 19, 2011 21:45 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

niestety nikt sie jeszcze nie odezwał :-( i nie wiem co robic..dałam ogloszenie na wielu portalach

Filipka100@

Post » Sob lis 19, 2011 22:08 Re: Dwa niesamowite kocurki do oddania :)

obiecałaś fotki wkleić... niestety po daniu ogłoszenia rzadko od razu są telefony, chyba że masz długowłose rude z rodowodem... na wyadoptowanie dorosłego kota europejskiego czeka się czasem miesiącami... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26