http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=712
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
monitomi pisze:Poszukaj gdziekolwiek a transport się znajdzie
Ja np. jadę na swiatówkę do Poznania bez kotów, także jakbys chciała to mogę za transport posłużyć, żaden problem tylko znajdź kotka. Zobacz ile tutaj piekności jest do wyboru, nic tylko adoptować
Magis pisze:gdyby ktoś wiedział o jakimś rudzielcu (kocurek) z Poznania do wzięcia to mam superdomek z czekającym kocim kolegą żądnym towarzysza
golla pisze:Magis pisze:gdyby ktoś wiedział o jakimś rudzielcu (kocurek) z Poznania do wzięcia to mam superdomek z czekającym kocim kolegą żądnym towarzysza
Zobacz na wątku "Hospicjum dla kotów bezdomnych" jest piękny rudasek u Agn. Jeśli domek byłby porządny to transport to pestka, załatwi się bez problemu, do Poznanie tylko 2,5 godziny od nas.
Magis pisze:szukam kota z Poznania, ponieważ jego nowa (potencjalna) opiekunka chce go zobaczyć przed adopcją. Na żywo.
grzanka.ch pisze:Wczoraj i dzisiaj widziałam w Krakowie na Kurdawanowie rudo-białego kocurka (wykastrowany chyba, dorosły). Siedzi na parkingu i zaczepia ludzi, łasi się, ładuje na kolana, mruczy. Nie wiem, czy jest czyjś wychodzący, wyrzucony z domu, komuś zginął (sprawdzałam - ogłoszeń w necie nie ma)... Obroży brak. Sierść w średnim stanie, ale ogólnie wygląda na zdrowego. Szkoda mi go jak tak tam siedziCzy ktoś mógłby doradzić, co robić? Na DT nie mogę wziąć (ew. na 1 dzień)
Może tu jest jakiś miłośnik rudzielców z Krakowa, który mógłby pomóc jakoś, doradzić...
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 20 gości