Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joanna_d pisze:Znalazłam wsieci informację o fundacji Św. Franciszka to chyba to miejsce, które widziałam w telewizji...
Czy jest na forum ktoś kto ma kontakt z Azyelm w Konstancinie... ale nie ma informacji czy przyjmują zwierzki, które nie sa chore i niedołężne. Kotki o których pisałam są całkiem zdrowe i sprawne tylko jeszcze małe i pozostawione przez matke w nieodpowiednim miejscu...
joanna_d pisze:Całą noc nie spałam, siedziałam w oknie, żeby zobaczyć czy kociaki są w porządku i czy są wszystkie, ale żadne nie wyszedł z piwnicy. Kiedy poszłam z jedzeniem tez żaden nie wyszedł, nie wiem czy są tak przestraszone po wczorajszym czy tylko jeszcze śpią (poszłam dziś wcześniej niz zwykle z jedzeniem tak żeby nikt nie widział).
I takie straszne rzeczy mi przychodzą do głowy, że one tam po tych środkach z chlorem chodzą, a potem liżą sobie łapki... strasznie się martwię...
vega013 pisze:Proszę, sprawdź, co się dzieje. Martwię się o futrzaki...
ASK@ pisze:Zgłoś moze do Sm albo do TOZ-u. na policję też mozna bo wylewanie takich srodków chyba nie do konca jest legalne. Z powodu ludzi także.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 81 gości