blagam o pomoc!!!!
viewtopic.php?f=13&t=130176Witajcie!
Od 2 mies wiem, ze musze zmienic mieszkanie, nie bedzie mnie juz stac na tak duze jak do tej pory, 2 pokoje to bedzie max, w jednym bedzie pomieszkiwal chory Tata

Mam totalnego doła z tego powodu ale nie mam innego wyjscia

Poza tym nasiliła sie u mnie alergia na kociaki, jestem na lekach ale nie odpuszcze z tego powodu kociakow.
W tej chwili mam ponad 20 kociakow na bdt...wszystkie sa uratowane i cudem przezyly...wsrod nich jest 8 dzikuskow, w tym 2 poldzikuski...niektore sa u mnie nawet 4 lata i do tej pory nie wykazaly checi zaprzyjaznienia sie ze mna, nie uciekaja przede mna ale nie pozwalaja sie poglaskac

Jest to bardzo przykre dla mnie...niektore byly rehabilitowane przez mnie prawie rok...mialy ciagly kontakt ze mna a po powrocie do zdrowia totalnie mnie olaly

Wiem, ze moglam zaraz po wyleczeniu wypuscic je na wolnosc ale glupia chcialam im dac szanse na nowe zycie, nowy dom....

Jestem zmuszona szukac im czegokolwiek, jakiejs agroturystyki , stajni, gospodarstwa...w zamian za weta, karme.
Kociaki sa wysterylizowane/wylastrowane, zaszepione, zdrowe.
Jezeli Ktos mogłby jakos pomoc to bede wdzieczna. Z gory dziekuje za rady i podpowiedzi
moj aktualny watek na dogo, jest wiecej informacji, na miau mam problem z wklejeniem fotek
dogo
http://www.dogomania.pl/threads/200831- ... -dt-szukają-ds?highlight=jeszcze+tworze
miau viewtopic.php?f=13&t=123180&p=6978426#p6978426
na pierwszych stronach jest info ktore kociaki sa dzikuskami