Aaabsolutnie bezstresowy pingiwnek Arnoldzik szuka DS!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw maja 19, 2011 22:04 Aaabsolutnie bezstresowy pingiwnek Arnoldzik szuka DS!!!!

Ta historia zaczyna się od psiarza zamienionego w kociarza i ten aspekt jest zabawny.
Niestety, tylko ten. Sytuacja znana i wielokrotnie powtarzana - śliczny mały kociaczek urósł i zaczął pachnieć ... kocurem, więc zamiast do lecznicy trafił na ulicę :evil: . Szczęście w nieszczęściu, że znalazła go jakaś Dobra Dusza i z ulicy zabrała. Nieszczęście, że nie może w żaden sposób się nim dłużej zaopiekować. Tu wkracza do boju psiarz :twisted: .
Arnoldzik, tak go nazwał Tata Chrzestny, trafił do Fundacji JOKOT, która pomogła zorganizować kastrację. Teraz przydałby się domek: stały Marzenie!), tymczasowy, czy choćby tymczasowo-tymczasowy, do 13.06, kiedy to ja mogę go przyjąć :oops:
A to bohater:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Arnoldzik jest przemiły, ufny, uległy - pozwolił się zbadać, obmacać, głaskać i tarmosić obcym osobom, i to będąc w stresie. Chce tylko mieć kawałek miejsca dla siebie i człowieka, który już go nie porzuci. Dobrze odnosi się do innych kotów. Oczy, uszy i nosek są czyste, pazurki przycięte, testy FIV i FeLV (-)!
Proszę, nie zawiedźmy Arnoldzika ...
edit: TDT się zgłosił :1luvu: - szukamy DS dla Arnolda!
Ostatnio edytowano Czw cze 16, 2011 11:04 przez alix76, łącznie edytowano 2 razy

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Czw maja 19, 2011 22:22 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

za domek!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw maja 19, 2011 23:17 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Arnoldzik jest przecudny. Prawdziwy psi charakter. tuli się i łasi. Gdyby nie fakt ,że Pani Przemiła WET właśnie mu jajuszka badała tobym go uczył podawać łapę.

Sam mam Bernardyna . a to kocie to po prostu piesio a nie kocie.

żeby mu się jak najszybciej trafił ......

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

salvadoredali67

Od: Śro wrz 22, 2010 17:21

Post » Pt maja 20, 2011 7:59 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Obrazek

ID: 0858/10
Maść: czarna z białymi dodatkami
Waga: 4,000
Data przyjęcia: 19-12-2010

Może trochę ten nosek inny, ale mnóstwo podobieństw widzę :/

Chociaż ok, łapki też trochę bardziej białe Arnold ma. Uf uf uf.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 20, 2011 8:42 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

a z palucha nie wyszedłby nieodjajczony ( chyba ,że przez siatkę na gigant). a miał Arnoldzik klejnoty jak ta lala...

salvadoredali67

Post » Pt maja 20, 2011 9:22 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Nieodpowiedzialny Paluch. Mój Benek też z Palucha. Ale bez Jajuszek... Ciachu- ciachu mu zrobili na wyjściu. i dobrze ,że tak zrobili. :ok:

salvadoredali67

Post » Pt maja 20, 2011 9:29 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Salvadore podkpiwał sobie z pingwinicy Zuzi, to pokarało go prawie-że-własnym pingwinem. :wink:
A Arnoldowi DT potrzebny natentychmiast. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 20, 2011 9:30 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Benka wycięli, żeby na pewno nie trafił do pseudo ;)

Szkoda, że tam losowo traktują wycinanie kocurom jajek, bo przez to zmniejszają się ich szanse adopcyjne :/

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt maja 20, 2011 10:06 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

Agneska pisze:Salvadore podkpiwał sobie z pingwinicy Zuzi, to pokarało go prawie-że-własnym pingwinem. :wink:

śmieszne , bardzo śmieszne. Arnoldzik to piesiunio tylko skórka nie ta. Ale wewnetrznie to taki piesiunio.
tranwestyta międzygatunkowy czy cóś.
ktoś kto go weźmie bedzie miał taki "hed ent szolders": dwa w jednym-
piesiuniokot sympatyczny i najpiekniejszy na całym "MIAŁ"

:kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Wczoraj w lecznicy tulił się do mnie jak dzieciak. Ubranie waliło mi Bernardynem- (smrodek jak z niewietrzonej owczarni ) . a On do tego psiego zapachu jak dzieciak. I mimo stresu, do obcego się tullił. w dodatku psiarza..

No i jestem cały jego... :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

salvadoredali67

Post » Pt maja 20, 2011 10:21 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

salvadoredali67 pisze:
Agneska pisze:Salvadore podkpiwał sobie z pingwinicy Zuzi, to pokarało go prawie-że-własnym pingwinem. :wink:

śmieszne , bardzo śmieszne. Arnoldzik to piesiunio tylko skórka nie ta. Ale wewnetrznie to taki piesiunio.

Salwadore, nie gadaj, bierz go i święty spokój będzie!
W końcu i tak Cię ukocimy, a wierz mi, że możesz trafić gorzej niż psiego Arnoldzika :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt maja 20, 2011 10:26 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

OKI pisze:
salvadoredali67 pisze:

W końcu i tak Cię ukocimy, a wierz mi, że możesz trafić gorzej niż psiego Arnoldzika :twisted:

I Będę miał Smoleńsk w domu. Shrek to jest poczciwa psina ale ma uczulenie na żywe koty. Nie poradzę na to . Jakieś bydle go tak wychowało przed Paluchem. A ja nie chcę go stresować nauką. Wystarczy ,że jeż go uczył , iż jeż nie jest jadalny.

Ale słyszałem, że masz wolne miejsce na środku pokoju i troszkę w wannie na dodatkową kuwetkę....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

salvadoredali67

Post » Pt maja 20, 2011 10:29 Re: Arnoldzik, cudny, przemiły pingwinek szuka TDT, DT, DS!!!

salvadoredali67 pisze:
OKI pisze:
salvadoredali67 pisze:śmieszne , bardzo śmieszne. Arnoldzik to piesiunio tylko skórka nie ta. Ale wewnetrznie to taki piesiunio.

I Będę miał Smoleńsk w domu. Shrek to jest poczciwa psina ale ma uczulenie na żywe koty. Nie poradzę na to . Jakieś bydle go tak wychowało przed Paluchem. A ja nie chcę go stresować nauką. Wystarczy ,że jeż go uczył , iż jeż nie jest jadalny.

Ale słyszałem, że masz wolne miejsce na środku pokoju i troszkę w wannie na dodatkową kuwetkę....

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Muszę Cię zmartwić :twisted:
Psy, nawet te mocno cięte na koty, bardzo szybko łapią, że kot w domu to "swój i nie rusz" :twisted: Zwłaszcza jak na dzień dobry oberwą pazurem po nosie :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

[następna]