wątek schroniska tutaj viewtopic.php?f=13&t=127781&p=7478562#p7478562
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Neigh pisze:Karat rzuca na kolana............
To taki rodzaj kota, który wywołuje u mnie największe żądze posiadania. Bo i nieco włochaty i rudy.....i ten wyraz twarzy taki lekko zadumany. I jak oddali, to może coś z nim jest ..........a wyzwania lubie najbardziej:-)
Nooo idealny kot dla Neigh
andrzej780 pisze:https://picasaweb.google.com/100720491924764194729/KotySchronisko20Mar2011#5586195653058638370
Gross z karkowskiego schroniska też ładnie prosi o domek
andrzej780 pisze:andrzej780 pisze:https://picasaweb.google.com/100720491924764194729/KotySchronisko20Mar2011#5586195653058638370
Gross z karkowskiego schroniska też ładnie prosi o domek
Gross juz w swoim domku
Neigh pisze:a biało - rudego kociaka ktoś nie chce?! No choćby na tymczas? Jakiś bardzo inaczej mądry wywalil .......
szopkaaa pisze:Witam Forum;)
mam nadzieję, że dokocenie przebiegnie pozytywnie. Rudy dołączy do trzech dziewczyn, dwóch fajnych i jednej o nieco wrednym charakterze. Będę informować o procesie dokocenia. Trzymajmy kciuki za nasze dziewczyny i Rudego!
Pozdrawiam.
szopkaaa pisze:szopkaaa pisze:Witam Forum;)
mam nadzieję, że dokocenie przebiegnie pozytywnie. Rudy dołączy do trzech dziewczyn, dwóch fajnych i jednej o nieco wrednym charakterze. Będę informować o procesie dokocenia. Trzymajmy kciuki za nasze dziewczyny i Rudego!
Pozdrawiam.
Cześć,
wracam do wątku z kwietnia, żeby przekazać, z pewnym opóźnieniem, newsy.
Rudy znalazł u mnie nowy dom na początku maja. Donoszę, że Rudy ma się bardzo dobrze. Ma towarzyszkę zabaw, galopów i bójek w postaci młodej krówki. Oraz do towarzystwa sympatyczną białą pręguskę oraz jej wysokość Szarą Masę, która najczęściej pokazuje mu, że do niej zbliżać się nie wolno.
Rudy uwielbia się bawić, chętnie przejmuje wszelkie zabawy w otoczeniu. Baaaaaaaaardzo lubi jeść. Lubi też czasem coś zrzucić ze stołu, parapetu, czy półki. Niestety czasem są to kieliszki albo szklanki, ale pracujemy nad tym.Jest kompletnie nieagresywnym kotem, lubiącym ludzi.
Załączyłabym parę fotek, ale nie znajduję żadnego helpa ze wskazówkami...
Pozdrawiam,
szopkaaa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości