Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
fuentes pisze:kotek jest najprawdopodobniej 8 ale takich dzikusek jest mniej,moze z dwie.
pulapki do lapania ma pozyczyc annskr.
sprawa pilna - kotki moga sie lada dzien wysypac!
futrzaki sa pod opieka pani krysi, mieszkaja przy marysinskiej.
jesli ktos mnie pouczy jak skutecznie zlapac kotki to chetnie dam sie przeszkolic.
annskr pisze:fuentes pisze:kotek jest najprawdopodobniej 8 ale takich dzikusek jest mniej,moze z dwie.
pulapki do lapania ma pozyczyc annskr.
sprawa pilna - kotki moga sie lada dzien wysypac!
futrzaki sa pod opieka pani krysi, mieszkaja przy marysinskiej.
jesli ktos mnie pouczy jak skutecznie zlapac kotki to chetnie dam sie przeszkolic.
Klatki same lapią.
Na ogół wystarczy kotom nie przeszkadzać.
fuentes pisze:wcale a wcale nie jest to takie latwe ale nie o problemy techniczne tu biega. annskr udzielila mi instruktarzu tak obrazowo,ze po pierwszym szkoleniu zalapalam. i udalo sie zlapac jedna kotke ktora juz jest przygotowana do ciecia, za istruktarz oraz pozyczenie lapki serdecznie dziekuje!
niestety, w kociarni pani krysi jest mnostwo ciekawskich kotow ktore nie zamierzam zlapac ale one same - tak jak przewidywla annskr - ladowaly sie do pulapki. oczywiscie nie te, ktore chcialam tam widziec...odstraszanie niezaproszonych futrzakow przestraszylo zaciazone kotki...i jak to dzikuski - sa bardzo ale to bardzo ostrozne i maja oczy naokoło glowy...ale nie poddaje sie i bede nadal probowac. nie ma jakis innych sposobow?takich ze strzelajacymi skrzykawkami?ale to pewnie tylko na filmach przyrodniczych...
fuentes pisze:niestety, w kociarni pani krysi jest mnostwo ciekawskich kotow ktore nie zamierzam zlapac ale one same - tak jak przewidywla annskr - ladowaly sie do pulapki. oczywiscie nie te, ktore chcialam tam widziec...odstraszanie niezaproszonych futrzakow przestraszylo zaciazone kotki...i jak to dzikuski - sa bardzo ale to bardzo ostrozne i maja oczy naokoło glowy...ale nie poddaje sie i bede nadal probowac. nie ma jakis innych sposobow?takich ze strzelajacymi skrzykawkami?ale to pewnie tylko na filmach przyrodniczych...
fuentes pisze:..moja cierpliwosc sie wyczerpuje
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości