dzięki postaram się zajrzeć zobaczymy tylko czy będę w stanie z moją szczęką
mam je od razu przywieźć?
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
chyba nie, bo musiałyby spędzić czas w kontenerku... ale plakacik możesz przygotować i porozmawiaj z panią prezes, może się uda w niedziele je wystawić w klatce kennelowej którejś...
taktaktak!!! tylko najpierw trzeba Iman napoić litrem neospasminy, coby zeszła z trybu poczwórnego adhd na tryb "zobacz, jaki jestem miły, spokojny kociaczek!"
ależ Iman jest spokojnym, kochanym i miłym kociaczkiem.... 60 razy na minutę na zmianę ze stanem hiperaktywnym
"Człowiek nie jest apoteozą ewolucji, a jedynie ślepą uliczką pomniejszej, bocznej gałęzi jednej z mniej wykształconych podgrup ssaków." pamietnikpoldka.blogspot.com
odgrzewam wątek modelki troszkę wydoroślały ale wcale nie spoważniały nadal są bardzo kocięce w zachowaniu energicznie i bardzo chętnie się bawią są bardzo skoczne i nie ma dla nich tabu jeśli ktoś lubi koty wspinające się na karnisz i skaczące na wszystkie, nawet najwyższe szafy to zapraszam
Nie wszystkim to przeszkadza, niektórzy lubią takie zwariowane trochę koty.Świadczy to o ich doskonałym zdrowiu.One nie są dzikie, są przylepne, kochają inne koty, byłyby fantastyczne na dokocenie.Tylu ludzi ma problemy z kotami, które cały dzień tylko leżą, a ich aktywność ogranicza się do pójścia do kuwetki i miski.Nie ruszają się poza tym, tyją...itd.Modelki by takiego rozruszały.
ooo, na jak długo sie zamelinowały u Ciebie! Ja tez z Zabrza jestem, więc przeczytałam z zainteresowaniem, przy okazji dowiedziałam się, że jednak nie musiałam oddawać draceny przed przyjęciem pierwszego futra ale przynajmniej po mieszkaniu wala mi się tylko tapeta, bez ziemi .... też mam taką wariatkę i też miała być tymczasem.... miała...