On naprawdę wygląda jak podmieniony

Wierzyć mi się nie chce, Karolek miał takie szczęście. .. Dziękuję

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
justyna8585 pisze:Wygląda całkiem inaczej.Pokazała Schronisku zdjęcia,gdyby nie umaszczenie,to by nie poznali
maceyo pisze:Dziewczęta,
Karolek ma się bardzo bardzo dobrze, po kk ma jeszcze nieco teraz oczy wrażliwe, ponownie dostaje krople, generalnie już wygląda ok, za ok. 2 tygodnie ma sterylkę, a nieco wczesniej badania krwi - morfologię.
Ponowne doniesienia już niedługo
Ah, sa pierwsi chętni na przygarniecie Karolka na stałe, acz Duży ma wątpliwości, więc raczej poszukamy dalej. Nie spieszy się nikomuAni Dużemu ani Karolkowi.
Musi być wspaniały, mam wielką słabość do takich kocich przylepmaceyo pisze:S
Karolek jest mega pieszczoch. Oj jaki. Jeśli Duży wraca jakoś później, bo ma coś po pracy, Karolek wita go szałem radości, a wystarczy, zeby Duży wyszedl na chwilę po powrocie do domu - do sklepu, sąsiada... kot miauczy zawiedziony tak bardzo, że się serce kraje. Powinien mieć drugiego kota w nowym domu i na pewno dobrze, żeby to byli ludzie, którzy jednak w domu mieszkają a nie bywają
slapcio pisze:Ale przyznaj, ze to mile jak zwierzak tak w domu wita
maceyo pisze:slapcio pisze:Ale przyznaj, ze to mile jak zwierzak tak w domu wita
OO rany nie muszę nawet przyznawać, to oczywiste!!!))))
maceyo pisze:@Justyna, jeszcze nie jest wysterylizowany, ale możnaRozumiem, ze będziemy o tym komunikowac, że zanim pojedzie do nowego domu to będzie miał wykonane badania i sterylkę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości