BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT-MA DOMEK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 1:46 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Świetny tytuł galerii :D I jaki to jest piękny kot! Cudo! Te grube, regularne prążki ma zjawiskowe i jeszcze ten kolor - dopiero teraz widać ten ognisty odcień...
On naprawdę wygląda jak podmieniony 8O Nad stópkami już się rozczulałam wcześniej, te rozszerzone paluszki na "ziewającym" zdjęciu... :1luvu:
Wierzyć mi się nie chce, Karolek miał takie szczęście. .. Dziękuję :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro gru 29, 2010 15:42 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

justyna8585 pisze:Wygląda całkiem inaczej.Pokazała Schronisku zdjęcia,gdyby nie umaszczenie,to by nie poznali :)

Justyna... no coś ty! On jest naprawde ładny :-) ale nie myślałam, że aż taka róznica. Bardzo mnie cieszy to, że tak wydobrzał :-)

maceyo

Od: Pon paź 11, 2010 15:17

Post » Wto sty 11, 2011 9:49 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Dziewczęta,

Karolek ma się bardzo bardzo dobrze, po kk ma jeszcze nieco teraz oczy wrażliwe, ponownie dostaje krople, generalnie już wygląda ok, za ok. 2 tygodnie ma sterylkę, a nieco wczesniej badania krwi - morfologię. :-)

Ponowne doniesienia już niedługo :-)

Ah, sa pierwsi chętni na przygarniecie Karolka na stałe, acz Duży ma wątpliwości, więc raczej poszukamy dalej. Nie spieszy się nikomu :-) Ani Dużemu ani Karolkowi.

maceyo

Post » Wto sty 11, 2011 10:29 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Achhh a ja własnie myslałam co u Karolka i zabierałam się za szukanie watku :)

Dzięki za info! Wierzę, że wybierzesz dla futrzastego najlepszy dom (choć watpliwości są chyba zawsze, rozwiewaja się dopiero gdy widzimy zdrowego i bezpiecznego i szczęśliwego tymczasowicza w stałym domu :wink: ) Dobrze, że się nie spieszycie, bo pospiech jest zlym doradcą :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Wto sty 11, 2011 11:44 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:Dziewczęta,

Karolek ma się bardzo bardzo dobrze, po kk ma jeszcze nieco teraz oczy wrażliwe, ponownie dostaje krople, generalnie już wygląda ok, za ok. 2 tygodnie ma sterylkę, a nieco wczesniej badania krwi - morfologię. :-)

Ponowne doniesienia już niedługo :-)

Ah, sa pierwsi chętni na przygarniecie Karolka na stałe, acz Duży ma wątpliwości, więc raczej poszukamy dalej. Nie spieszy się nikomu :-) Ani Dużemu ani Karolkowi.

Pomogę w ogłoszeniacb,tylko dopiero za parę dni

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pt sty 21, 2011 14:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Slapcio, Justyna: dzięki, pomoc się pewnie przyda, jakieś konsultacje, kiedy pojawi sie ktoś powazny, kandydat na miarę Karolka, ale chwilowo... no nie wiem... Jeszcze nie czas. Wiem, że się przywiązujemy, ale jeszcze sterylka i w ogóle.

Karolek jest mega pieszczoch. Oj jaki. Jeśli Duży wraca jakoś później, bo ma coś po pracy, Karolek wita go szałem radości, a wystarczy, zeby Duży wyszedl na chwilę po powrocie do domu - do sklepu, sąsiada... kot miauczy zawiedziony tak bardzo, że się serce kraje. Powinien mieć drugiego kota w nowym domu i na pewno dobrze, żeby to byli ludzie, którzy jednak w domu mieszkają a nie bywają ;-)

maceyo

Post » Pt sty 21, 2011 14:14 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Ale przyznaj, ze to mile jak zwierzak tak w domu wita :)
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pt sty 21, 2011 20:13 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:S
Karolek jest mega pieszczoch. Oj jaki. Jeśli Duży wraca jakoś później, bo ma coś po pracy, Karolek wita go szałem radości, a wystarczy, zeby Duży wyszedl na chwilę po powrocie do domu - do sklepu, sąsiada... kot miauczy zawiedziony tak bardzo, że się serce kraje. Powinien mieć drugiego kota w nowym domu i na pewno dobrze, żeby to byli ludzie, którzy jednak w domu mieszkają a nie bywają ;-)
Musi być wspaniały, mam wielką słabość do takich kocich przylep :1luvu:
Jakby co, to oferuję się z egzaminowaniem domów, jeżeli nie czujecie się na siłach :)
Na razie :ok: za sterylkę i zdrówko

Liwia_

Post » Pt sty 21, 2011 23:30 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Karolek jest na stronie Schroniska z namiarami na Liwie_ ,bo łatwiej tak w razie czeho kontaktować się z domami na Śląsku.
Przydałaby sie korekta i dopisanie czegos o nim do mojego tekstu :)

justyna8585

Post » Sob sty 22, 2011 13:33 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Jest ok :) Do poprawienia tylko literówka w słowie "wcześniejszym" :)

Liwia_

Post » Czw sty 27, 2011 11:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

Liwia_ Dzieki - przyda się pomoc na pewno, bede się odzywac w tej sprawie. :-)

maceyo

Post » Czw sty 27, 2011 11:01 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

slapcio pisze:Ale przyznaj, ze to mile jak zwierzak tak w domu wita :)

OO rany nie muszę nawet przyznawać, to oczywiste!!! :-)))))

maceyo

Post » Czw sty 27, 2011 11:38 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:
slapcio pisze:Ale przyznaj, ze to mile jak zwierzak tak w domu wita :)

OO rany nie muszę nawet przyznawać, to oczywiste!!! :-)))))

Można go ogłaszać?
Wiem,że męcze,ale to podobno ostatni miesiąc,kiedy dorosłe koty znajdują domy,bo potem będą maluchy i zastój

justyna8585

Post » Nie sty 30, 2011 15:15 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

@Justyna, jeszcze nie jest wysterylizowany, ale można :( Rozumiem, ze będziemy o tym komunikowac, że zanim pojedzie do nowego domu to będzie miał wykonane badania i sterylkę.

maceyo

Post » Wto lut 01, 2011 19:32 Re: BURO-RUDY Duży Karolek znalazł DT,teraz szuka DS

maceyo pisze:@Justyna, jeszcze nie jest wysterylizowany, ale można :( Rozumiem, ze będziemy o tym komunikowac, że zanim pojedzie do nowego domu to będzie miał wykonane badania i sterylkę.

Ja i tak na razie jestem w rozkładzie,nie dam rady zrobić teraz ogłoszeń.To nawet lepiej,że nie musi sie szybko od Ciebie wyprowadzać.

justyna8585

[poprzednia][następna]