KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 26, 2010 13:25 Re: }CHmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

ASK@ pisze:Jak dziewczyny z Karolinką?
Dogadałyście się?

:?: :?:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 26, 2010 17:39 Re: }CHmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Karolinka do rozmów i dogadywania się skora nie była. Oj nie...
Ale z nas też uparciuchy. Skutek taki, ze właśnie jadą obie dziewczyny pociągiem do domu.
Szczęście Karolinki (i Zuzi) coraz bliżej... :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie gru 26, 2010 18:17 Re: }CHmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Już są w domu. Podróż miały dobrą. Karolinka dostała osobisty apartament z własnym węzłem sanitarnym. Coś tam nawet poskubała z miseczki.
Resztę Zuzia pewnie sama dokładnie opisze jak się ogarnie.
Obrazek

hanelka

Post » Nie gru 26, 2010 19:47 Re: }CHmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Ojej nie mogę się doczekać.. :kotek: :ok:
Obrazek

cypisek

Post » Nie gru 26, 2010 22:48 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

A co słychać u Chmurki?
Powiedz jej, jak będziesz miała okazję, ze czeka na nią bardzo kochający koty domek.
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 27, 2010 10:02 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

:1luvu: :1luvu: Karolinka oficjalnie w swoim dt;
siedzi pod szafą i syczy, jak wyciągam do niej rękę;
ale apetycik dopisuje, w nocy było siuuu do kuwety i dziewczynka bardzo ładnie wygląda;
jestem wzruszona, dziewczyny, że mam tego małego gościa :oops: :oops: :oops:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon gru 27, 2010 13:42 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Karolinka pojechała do Zuzi, zaczęło jej się cudowne, pełne miłości życie. Pozostałe dziewczyny chyba nawet nie zauważyły zmiany. Zojka już powoli wychodzi na prostą. Znajduje swoje miejsce w stadzie. Jest łagodna, ale asertywna i nie da sobie wejść na głowę. O nią się już nie martwię (o ile można się nie martwić, o kota, któremu szuka się domu).
Bardzo niepokoję się o Rusałkę. Stado zupełnie jej nie odpowiada. Alienuje się w małym pokoju. Nawet na jedzenie nie przychodzi do kuchni. Muszę jej zanieść i przypilnować, żeby Zojka jej nie wypłoszyła. Rusałeczka bardzo potrzebuje bliskości człowieka, lecz nie może zdobyć się na odwagę wyjścia do niego. Nadstawia już główkę do głaskania, ale wzięta na ręce buczy. Jeśli wejdzie do dużego pokoju, to prawie od razu wskakuje na regał i stamtąd patrzy na domowe życie. :(
Moja córka budzi jej zaufanie.
Zastanawiam się czy nie nadeszła pora, aby założyć dziewczynom oddzielne wątki i zacząć już je ogłaszać. Zwłaszcza Rusałka potrzebuje spokojnego, wrażliwego i pełnego miłości domu natychmiast. W tej chwili!
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 27, 2010 14:08 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

chyba najlepiej gdyby Rusałka trafiła do domu max z jednym kotem. Pewnie zbyt duża ilość zwierząt jej nie odpowiada :(
biedna mała
jest taka piękna że szybko znajdzie dom. Ja bym jej szukała już. Zanim wybierzesz ten najwałaściwszy to i tak minie trochę czasu przecież.
Kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 27, 2010 17:29 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Chmurka czeka na testy i ...transport. Tak jak napisała na wątku transportowym hanelka..bez zmian czyli.

.... Trzech rezydentów wyczuło strach koteczki i spacyfikowało ją. Tłuką ja, jak tylko wychyli się spod wersalki. Ma pod wersalką kuwetę i miskę i nie może się stamtąd ruszyć. Jest notorycznie zastraszana, jej życie to żałosna egzystencja.

Teraz wielkie :ok: za ujemne testy.i w drogę!!!
Obrazek

cypisek

Post » Pon gru 27, 2010 21:53 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Założyłam Chmurce wątek transportowy viewtopic.php?f=1&t=121939&p=6855857#p6855857
Zaglądajcie tam, proszę, podrzucajcie. Niech nie spada. Może wpadnie w oko komuś, kto może pomóc...
Obrazek

hanelka

Post » Pon gru 27, 2010 22:30 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

Widzimy .. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Wto gru 28, 2010 9:32 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

http://www.facebook.com/event.php?eid=1 ... _invites=0 przypomnę :)

ps która to Chmurka dawno mnie nie było 8O i nic nie wiem :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 28, 2010 11:01 Re: Gryzelda ma DS-ma kocią towarzyszkę. cudowne zakończenie.!!!

cypisek pisze:Więc ,/wiem, wiem ,zdania nie zaczyna się od więc... :wink: no więc ..sprawa wygląda tak.

Za zgodą sąsiadki hanelki , Grażynki./która wystawiła bazar na Gryzeldowe testy/
pojedzie inna kotka ze schroniska. Kotka Chmurka. Wprawdzie kota jest chwilowo u wolontariusza schroniska, na czas śniegów,ale w domu nie dzieje się najlepiej. Jest tam kocur który strasznie bije Chmurkę. Reszta kotów nie pozwala jej wychodzić na pokoje. Osaczyły kocinkę. Siedzi pod kanapą , ma tam miseczkę , kuwetkę. Wycofuje się ,psychicznie siada. Kotka potrzebuje spokojnego domu, aby mogła zaufać, rozkwitnąć.

Więc teraz dla tej kotki zbieramy na testy. Jeśli będzie wszystko dobrze szukamy transportu.

ObrazekObrazek
To jest Chmurka. Była w schronisku, teraz jest na dt, ale rezydenci ją zastraszają i biją.
Obrazek

hanelka

Post » Wto gru 28, 2010 14:41 Re: }Chmurka ma DS potrzebna kasa transport Świnoujście Warszawa

:D
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]