Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
szaraczki pisze:nie rozumiem jednej rzeczy, po co włazić na wszelkie możliwe fora i rozgłaszać wszem i wobec, że się oddało kota, bo się wszędzie załatwiał? oddała kota ( już daruję sobie ocenianie tego czynu), to niech siedzi cicho, a nie trąbi o tym jak o jakimś życiowym sukcesie.
edi86 pisze:Miałam sie juz nie udzielac w tej idiotycznej rozmowie, gdzie kazdy jest mądry. Z forum szafy przylecialas z linkiem tutaj i po co? radośc masz z tego czy chcesz mnie osmieszyc? Bo jak to drugie to wybacz kochana ale ci sie nie uda. Widaomo, ze w tej spolecznosci jak ktos ma inne zdanie to od razu jest fe. Nie jeden tu watek przeczytalam i wiedzialam, ze zaraz tu mnie ojjada od gory do dolu, ze nie zrobilam tych badań o co podejrzewam jest cała jazda. Tak niech wam bedzie chcem sobie sumienie oczyscic! Jestem glupia bo nie dalam kota na badania, wogole jestem fe bo jak smialam go oddac niech wam bedzie. Wasza racja moj spokoj i na tym proponuje wogole zakonczyc rozmowę bo Wy i tak wiecie swoje tak samo jak ja. Skoro Wam jest na reke takie zycie jakie prowadzcie to spoko, nie mam żadnego ale tylko pomylscie sobie, ze kazdy ma az tyle pokladow cierpliwosci, chceci i czasu co Wy i nie mierzcie każdego swoją miarą. To, ze Ktos z Was w życiu nie oddałby zwierzaka w beznadziejnej sytuacji nie oznacza, ze kązdy taki będzie i radze uszanować decyzje innych, tak jak i ja szanuje Wasze decyzje i to co robicie. Nigdy nie twierdzial, ze tamten kocur byl glupi, chcecie zrobic tu ze mnie jakiegos zwyrodnialca bez uczuc ale jakos żaden z Was nie jest w stanie wyobrazic sobie co to znaczy zostac z dnia na dzien samamu z masa problemow na glowie, gdzie nie jeden dorosly by sie pogubil a ja mając niespelna 22 lata musialam to wszystko przyjac na klate bo inaczej bym poprostu zginela. Nie zrobilam wszystkiego by kota zatrzymac, ok niech Wam bedzie. Jak juz wspomnialam Wasza racja moj spokoj.
Amen
Teraz juz mi niczego nie brakuje;] Kiedy mama zyla bylo nas stac na komputer, internet zwierzaki i inne duperele. Komputer mialam od kilku juz lat, to samo internet a o ile wiesz przy internecie obowiązuje UMOWA na czas okreslony, a zerwanie umowy czy nie placenie rachunkow grozi odestaki karnymi, komornikiem albo grzywna za niedotrzymanie warunkow umowy. Sytuacje zla mialam [przez okolo 2-3 miesiace kiedy to musialam zostac przy 1 rencie, zalatwiac wszystkie formalnosci spadkowe i w spoldzielni mieszkania a to tez KOSZTUJE. A matka kupujac mi komputer, czy zamawiając internet z kąd miala wiedziec, ze za rok pozegna sie z zyciem, co? Wywrozyc sobie miala? Biorac kredyt kierujesz sie tym , czy dasz rade go splacac a skoro w obecnej sytuacji jestes i wiesz, ze mozesz to chyba zaciagasz ta pozyczke. A z kad mozesz wiedziec czy za 10 lat nie zachorujesz, z pracy cie nie wywalą? Nie mozesz wiedziec, bo tego przewidziec sie nie da. I co tez wtedy powiesz komus, po co brałaś kredyt??kiora-kociara pisze:edi86 pisze:Miałam sie juz nie udzielac w tej idiotycznej rozmowie, gdzie kazdy jest mądry. Z forum szafy przylecialas z linkiem tutaj i po co? radośc masz z tego czy chcesz mnie osmieszyc? Bo jak to drugie to wybacz kochana ale ci sie nie uda. Widaomo, ze w tej spolecznosci jak ktos ma inne zdanie to od razu jest fe. Nie jeden tu watek przeczytalam i wiedzialam, ze zaraz tu mnie ojjada od gory do dolu, ze nie zrobilam tych badań o co podejrzewam jest cała jazda. Tak niech wam bedzie chcem sobie sumienie oczyscic! Jestem glupia bo nie dalam kota na badania, wogole jestem fe bo jak smialam go oddac niech wam bedzie. Wasza racja moj spokoj i na tym proponuje wogole zakonczyc rozmowę bo Wy i tak wiecie swoje tak samo jak ja. Skoro Wam jest na reke takie zycie jakie prowadzcie to spoko, nie mam żadnego ale tylko pomylscie sobie, ze kazdy ma az tyle pokladow cierpliwosci, chceci i czasu co Wy i nie mierzcie każdego swoją miarą. To, ze Ktos z Was w życiu nie oddałby zwierzaka w beznadziejnej sytuacji nie oznacza, ze kązdy taki będzie i radze uszanować decyzje innych, tak jak i ja szanuje Wasze decyzje i to co robicie. Nigdy nie twierdzial, ze tamten kocur byl glupi, chcecie zrobic tu ze mnie jakiegos zwyrodnialca bez uczuc ale jakos żaden z Was nie jest w stanie wyobrazic sobie co to znaczy zostac z dnia na dzien samamu z masa problemow na glowie, gdzie nie jeden dorosly by sie pogubil a ja mając niespelna 22 lata musialam to wszystko przyjac na klate bo inaczej bym poprostu zginela. Nie zrobilam wszystkiego by kota zatrzymac, ok niech Wam bedzie. Jak juz wspomnialam Wasza racja moj spokoj.
Amen
Taaaaaak.
My wszyscy tutaj mieszkamy w willach z basenami, kasy mamy jak lodu, więc nie rozumiemy takich biedaków jak Ty.
Wiesz co ? Mając niespełna 22 lata jak to opisujesz, nie wmawiaj sobie, że takim dzieckiem bezbronnym byłaś, bo już byłaś dorosła !!
Przestań się żalić na swój los, wierz mi, że są ludzie, którzy do dziś nie mają co do ust włożyć, za co się ubrać, za co rodziny utrzymać i przeszli więcej w ciągu roku niż Ty przez całe swoje życie.
Miałaś się już dawno nie odzywać, to po co to dalej robisz ?Pogrążasz się tylko we własnych wypowiedziach, nic więcej.
mam wrażenie, że do dziś jesteś takim małym dzieckiem, któremu trzeba tyłek podcierać, na taką się sama lansujesz.
A i jeszcze jedno-bo na pewno to przeczytasz-skoro Ci tak kasy na życie brakuje i brakowało, to skąd miałaś kasę na komputer i internet ? Bez tego da się żyć, to nie powietrze. I nie próbuj się teraz znowu tłumaczyć, że go wcześniej nie miałaś, czy coś tam ... Osoba, która nie ma środków do życia nie pakuje się w bzdurne płacenie rachunków.
A nawiasem-u księdza też już byłaś pytać się czy to moralnie poprawne, że oddałaś zwierzę, bo sikało ?
edi86 pisze:Kasuje konto bo cala polecznosc tego smiesznego forum mnie przeraza swoją płytkością.
Poker71 pisze:edi86 pisze:Kasuje konto bo cala polecznosc tego smiesznego forum mnie przeraza swoją płytkością.
a miało być tak pięknie
kiora-kociara pisze:Mówiłam Ci, że nie usuniesz.
Używasz słów bez pokrycia.
Voncia pisze:Witam
Przepraszam ale dopiero dziś znalazłam czas by wejść na forum więc odpowiadam dlaczego ogłoszenie jest już nieaktualne ponieważ może trochę pochopnie podjęłam decyzję o oddaniu kici Pójdę do weta zrobię jeszcze raz dokładnie wszystkie badania i zobaczymy może macie racje może to nie przez zazdrość sika dzieciakom tylko jest chora ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], muza_51 i 494 gości