ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 10, 2010 11:17 ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

ŁATEK to kocurek z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=112053&start=165

ACHA13 i horacy7 wyciągnęły go ze schroniska w Szczytnie. Wtedy zabrały 3 maluchów: Radar, Gaja i właśnie Łatek

Obrazek

Pozostała dwójka ma już swoje domki, a Łatek ciągle czeka...
Pomóżmy i jemu znaleźć swoje miejsce na ziemi, swój dom i swojego człowieka.

KIM JESTEM ?

Nazywają mnie Łatek, mam zaledwie kilka tygodni. Mówią, że jestem śliczny. Jestem?

Obrazek

MÓJ WYGLĄD ZEWNĘTRZNY, CECHY SZCZEGÓLNE ?

Jestem biały w łatki. Może jakbym był cały biały to już miałbym domek... Ale ja chyba też jestem interesujący. Mogę się pochwalić, że mam nieco dłuższą sierść. A co tam. To znaczy, że też coś w sobie mam, prawda?

Obrazek

JAK Z MOIM ZDROWIEM ?

Jestem zdrowy. Jak dziewczyny zabrały mnie ze schroniska to od razu trafiłem na przegląd. Nie ma co do mnie żadnych zarzutów. A, zostałem też odrobaczony.

COŚ O MNIE ? JAKI JESTEM ?

Uwielbiam się bawić z innymi kotami. Robimy sobie takie małe polowanko na siebie.
Tylko, że na początku to ja jestem trochę nieśmiały... ale i ciekawski :) Wolę najpierw trochę czasu, na początku inne koty i psy obserwuję z bezpiecznej odległości. Podobno wtedy mówi się, że potrzebuję trochę czasu żeby się rozkręcić w nowym miejscu :roll:

Ale jak juz poczuję się pewnie...

To jestem wesoły :lol: Uwielbiam polować, a pościg za muchą to chyba moje ulubione zajęcie.
Lubię też obserwować co się dzieje za oknem. Ale z parapetu oczywiście, nie chcę mieszkać na dworze, szukać jedzenia, chronić się przed złymi ludźmi.
Chcę mieć swój dom. Dom, który się mną zaopiekuje, nakarmi. Potrafię się odwdzięczyć :oops:

Muszę jeszcze dodać, że bezbłędnie korzystam z kuwety. Aaaa, no i mam apetyt :lol:

GDZIE JESTEM ?

W chwili obecnej mieszkam na dt w Szczytnie.
Gdybyś był mną zainteresowany... :oops: Proszę zadzwoń

KONTAKT

Joanna tel 693-960-672 lub Barbara tel.784-016-809

Tu jeszcze raz ja

Obrazek

A to takie ze starego albumu, jeszcze ze schroniska... Nie chcę tam już nigdy wracać...

Obrazek
po_prostu_kaska

Post » Sob lip 10, 2010 11:26 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Śliczny maluszek i wątek :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Sob lip 10, 2010 11:33 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Super wątek,dziękujemy :1luvu:

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Sob lip 10, 2010 16:17 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Na pierwszym wlłsnym zdjęciu Łatek chyba fiołka afrykańskiego przypolował :mrgreen:

taizu

Post » Nie lip 11, 2010 15:16 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Hej, czy ktoś na Mazurach (i Warmii) nie szuka miłego, łownego kawalera?

taizu

Post » Nie lip 11, 2010 18:49 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

Nie było mnie przez weekend i zaniedbałam lekko chłopaka :oops:

Ale już jestem :twisted:

Gdzieś ten domek jest tylko jeszcze nie wie, że to Łatek będzie ich kotem :lol:
po_prostu_kaska

Post » Nie lip 11, 2010 20:30 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

To trzeba kociątko światu pokazać :D

taizu

Post » Nie lip 11, 2010 21:07 Re: ŁATEK - biały w łatki - jeszcze kociak - Szczytno - szuka DS

taizu pisze:To trzeba kociątko światu pokazać :D

Więc się pokażemy raz jeszcze :lol:

Obrazek
po_prostu_kaska