Za zgodą osoby,która napisała ogłoszenie przyklejam z innego forum:
Forumowicze, proszę o pomoc!
Moja kotka się dzisiaj okociła. Moja mama powiedziała, że są na razie 4 małe koteczki. Jeden zostanie u nas, ale resztę chciała potopić. Powiedziałam, żeby je zostawiła i znajdę im domki. Proszę was o pomoc! Może ktoś mógłby przygarnąc jakiegoś kotka? Jeżeli ktoś miałaby konto na forum kocim albo jeżeli mógłby na inne forum wkleić tę wiadomość to bardzo bym prosiła! Nie chcę, żeby tak skończyły życie!
Zdjęcia zaraz dodam, lecę teraz do nich zobaczyć co z kotką i zaraz będą zdjecia!
A więc mam zdjęcie ogólne z matką. Za ciemno było, żeby robić każdemu z osobna, bo ostrość łapała się kilka metrów dalej na ścianie, ale myślę, że kolory kotków widać bardzo dobrze.
Matka jest Czarno-biała. Nazywam ją Łatka albo najogólniej Świrek
Wszystko kotki wyglądają inaczej, żaden nie jest podobny do drugiego.
1 kociak : Biały z uroczą plamką na główce, która jest chyba rudowawa.. (pierwszy od lewej)
2 kociak : Jest czarny w brązowawe paski (ten pod białym)
3 kociak : Cały czarny (myślę, że jego sobie zostawimy aczkolwiek wolę poczekać)
4 kociak : Biały z czarnym kapturkiem oraz uroczą plamką pod brudką (ostatni z prawej)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a8d ... 85a2a.htmlJeżeli ktoś byłby chętny proszę pisać na PW bądź GG 665040.
Zwierzę to nie zabawka!! To miłość,przywiązanie,oddanie,wydatki,obowiązki oraz niezła zabawa xD