Kociaki FFA Łódź - podaruj im dom ma Święta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro kwi 07, 2010 8:02 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, sunia w dt!!! BANEREK

A co u Trójcy?

Szukają domów? :)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro kwi 07, 2010 14:26 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, sunia w dt!!! BANEREK

Odpowiadam hurtem - chłopaki z Sherwood wczoraj zaszczepione, miziaki są nieprzeciętne - jak już się złapie, to są trzy ropzmruczane wije :D

Najśmielszy jest Maly John, i on spokojnie może iść do domu.
Szkarłatny Will i Robin z Locksley to tchórz (ten pierwszy) i histeryk (drugi).

Najchętniej siedzą gdzieś ukryci, uciekają, posyczeć potrafią :1luvu:
Ale do domu z rozsądnymi ludźmi mogliby pojść - bez malayh dzieci, goniących za kotem z radosnymi okrzykami.

Marion ma poantybiotykowego grzybka - łyasinkę na szyjce - jest największym miziaczkiem z całego Lasu, ale z grzybkiem nigdzie nie pójdzie, musi się wyleczyć.
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw kwi 08, 2010 10:25 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, sunia w dt!!! BANEREK

Oj, jak ja dawno nie aktualizowalam pierszych postów :oops: :oops:
Oj, jak mi strasznie wstyd :oops: :oops: :oops:

Nadrabiam:
we własnych domkach slodko panują:

piękna brytkowata Lady , srebrny Śmialek i szalona Stefcia Świrek

Obrazek Obrazek Obrazek

słodziutka Karmelka i czarna-czarna Murzynka

Obrazek Obrazek

A nowe postaram się dodać jak najprędzej... trochę się nazabieralo....

i dzisiejsze Ratunku......

Zadzwonila Ela z Radogoszcza.... Jest na badaniach lekarskich, przed przychodnią przyczepiła się do niej młoda czarna koteczka, chuda jak szczypiorek (słowa Eli).
Weszła za nią do przychodni, siedzą razem w poczekalni... Kotka nie chce się odczepić...
Nie mamy gdzie jej zabrać...
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Czw kwi 08, 2010 11:10 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, DT dla małej czarnej

annskr pisze:i dzisiejsze Ratunku......

Zadzwonila Ela z Radogoszcza.... Jest na badaniach lekarskich, przed przychodnią przyczepiła się do niej młoda czarna koteczka, chuda jak szczypiorek (słowa Eli).
Weszła za nią do przychodni, siedzą razem w poczekalni... Kotka nie chce się odczepić...
Nie mamy gdzie jej zabrać...
hop hop!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw kwi 08, 2010 14:42 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

Mamy kolejny problem - tę koteczkę w strasznym stanie znalazła kilka miesięcy temu pani z Aleksandrowa, zaniosła do lecznicy, lekarki miały się nią zająć, wyleczyć i wyadoptować, my mieliśmy pokryć koszty leczenia.
I była szansa na dom - ale pani się pochorowała...

Koteńka w lecznicy długo już zostać nie może…. i to dlugo to nie tygodnie, razej dni...

Na panią z Aleksandrowa nie ma co liczyć, z różnych powodów, ma naprawdę mnóstwo poważnych problemów, dobrze, że sama łapie i sterylizuje…

W tej chwili mamy ponad 30 kotów do adopcji, z tego 16 u mnie, nie mam gdzie wetknąć....

A maleńka śliczna jest:

Obrazek
Obrazek

kalewala

Post » Czw kwi 08, 2010 17:33 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

biedactwo :( czy ona ma coś z oczkiem?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw kwi 08, 2010 18:36 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

magdaradek pisze:biedactwo :( czy ona ma coś z oczkiem?

To jednooczka 8)
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Czw kwi 08, 2010 20:06 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

montes pisze:
magdaradek pisze:biedactwo :( czy ona ma coś z oczkiem?

To jednooczka 8)

:oops: nie doczytałam w tytule....

mam wielki sentyment do jednooczek :) miałam u siebie już dwie cyklopcie :P są wyjatkowe :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt kwi 09, 2010 6:42 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

piękna jest!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt kwi 09, 2010 8:07 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

magdaradek pisze:mam wielki sentyment do jednooczek :) miałam u siebie już dwie cyklopcie :P są wyjatkowe :ok:

Hmmm :?:

kalewala

Post » Pt kwi 09, 2010 8:10 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

no miałam na tymczasie dwie jednookie koteczki :)
stąd mój sentyment do cyklopek - jednooczek.
Czy teraz jaśniej? :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt kwi 09, 2010 8:12 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

Sisi i Maszeńkę :love:

a może to magdaradek sugestia delikatna była... ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt kwi 09, 2010 8:18 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

nie :( nie sugestia...
na razie nie mogę, mam Ludwiczka...

ale kciuki wielkie trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt kwi 09, 2010 8:54 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

podnosimy piękną - po domek tymczasowy choćby a może nawet stały!!!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt kwi 09, 2010 9:19 Re: Kociaki FFA Łódź - DT dla Trójki, małej czarnej, jednooczki

a w jakim wielku jest malutka?
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]