przygarne rudego kocurka, śląskie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Nie sty 31, 2010 14:32 przygarne rudego kocurka, śląskie

witam,
poszukuje małego kocurka, najlepiej rudego, albo z rudymi plamkami. Przygarne od zaraz. Bedzie mial bardzo dobre warunki, cieply i bezpieczny dom.

fioletowaa

Od: Nie sty 31, 2010 14:28

Post » Nie sty 31, 2010 14:41 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

W Łodzi mieszka rudy kocurek Fredek niby boi się wszystkiego nowego i siedzi pod kołdrą - ale jak się go odrobinę pogłaszcze, wtedy "cały jestem Twój", nawet psy mu niestraszne :D. Obrazek

Ma około 3-4 lat, wykastrowany, zadbany -
bordo@autograf.pl

A w Radomsku cudny młodzian Rudy Tofik viewtopic.php?f=13&t=106772
Obrazek
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Nie sty 31, 2010 15:31 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

Może

Rudasek Obrazek
lub

Wąsik Obrazek

A czy mogłabys napisac coś więcej o warunkach jakie zapewnisz kotkowi? Mam na mysli czy domek wychodzący czy nie, mozliwości zabezpieczeń ...itd :D
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie sty 31, 2010 16:02 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

Nie ma to jak rudzielce! :1luvu:
[*] Alpinka zasnęła po ciężkiej bitwie z chorobą 15.06.2017
[*] Myszka prawdziwa Przyjaciółka zasnęła 6.10.2016
[*] Wiesławku, serce nigdy nie przestanie boleć! Zaginął 23.10.2015
[*] Czarny kot - byłeś naszym Czarodziejem. Przegrał z chorobą 14.11.2014

Sulfuria

Od: Nie sty 10, 2010 16:56

Post » Nie sty 31, 2010 16:39 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

a w jakim wieku sa Rudasek i Wasik?

zapewnie kotu mieszkanie w bloku, ze starsza ale w pelni sprawna osoba, ktora potrzebuje kogos, kogo moglaby pokochac (bedzie to kotek dla mojej babci). Ja mam juz kotka, ale podczas wakacji koty beda razem u mnie lub u babci lub razem wyjada, czesto wyjezdzamy na weekend, zabierajac kota ze soba, tam jest na smyczy, podobnie byloby z tym kociakiem. Weterynarza i sprawy, ktore beda wymagaly przewiezienia kota bede zapewniac ja, zeby nie musial podrozowac autobusem.
Bedzie naprade kochany, rozpieszczany i nie stanie mu sie zadna krzywda, zwlaszcza, ze babcia miala juz kiedys kota, ktorego bardzo kochala, niestety umarl "ze starosci" i dopiero teraz zdecydowala, ze jest gotowa na "nastepce"

fioletowaa

Od: Nie sty 31, 2010 14:28

Post » Nie sty 31, 2010 18:37 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

Oba kocurki są dwukrotnie zaszczepione,odrobaczone.
Wąsik urodzony w czerwcu 2009 przed oddaniem do adopcji zostanie wykastrowany , Rudasek urodzony w maju 2009, jest juz po zabiegu kastracji.
Rudasek ma jedno oko troszeczke zamglone, jednak nie przeszkadza mu to w normalnym funkcjonowaniu.
Jeśli chodzi o charaktery kociaków to oba kotkim są bardzo kontaktowe, uwielbiają zabawy.
Dodam, że Rudasek ma bardziej ciamajdowaty charakter, a Wąsik to szalony diabełek; obydwa są przymilne i garną się do człowieka.
Więcej informacji chętnie udziele na pw
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto lut 02, 2010 8:39 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

fioletowaa pisze:zapewnie kotu mieszkanie w bloku, ze starsza ale w pelni sprawna osoba, ktora potrzebuje kogos, kogo moglaby pokochac (bedzie to kotek dla mojej babci). Ja mam juz kotka, ale podczas wakacji koty beda razem u mnie lub u babci lub razem wyjada, czesto wyjezdzamy na weekend, zabierajac kota ze soba, tam jest na smyczy, podobnie byloby z tym kociakiem. Weterynarza i sprawy, ktore beda wymagaly przewiezienia kota bede zapewniac ja, zeby nie musial podrozowac autobusem.
Bedzie naprade kochany, rozpieszczany i nie stanie mu sie zadna krzywda, zwlaszcza, ze babcia miala juz kiedys kota, ktorego bardzo kochala, niestety umarl "ze starosci" i dopiero teraz zdecydowala, ze jest gotowa na "nastepce"

Fioletowaa, dla Babci myśl o kocurkach kilkuletnich - są spokojniejsze, zrównowazone, więcej czasu będą spędzać gwarząc z Babcią i przytulajac się do niej, niż młode szałaputy wiszące na firankach,wykopujące ziemię z doniczek i szalejące w nocy po śpiacym człowieku.
Wieloletnie kocie doświadczenie przeze mnie przemawia :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Wto lut 02, 2010 9:00 Re: przygarne rudego kocurka, śląskie

Popieram moja przedmówczynię. Starsze koty dla starszych ludzi sa bardziej odpowiednie. Nie szaleja. Wola leżec koło opiekuna i pozwalaja sie cały czas głaskać. :mrgreen: :mrgreen:
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31