Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw paź 15, 2009 6:37 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm. BŁAGAM!

Podnosze :!:
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 8:01 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm. BŁAGAM!

Domki, nie pozwolcie koteczkom samotnie marznac w zimowe noce :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 9:44 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm. BŁAGAM!

Tak slicznie prosimy, domki odezwijcie sie :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 12:19 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm. BŁAGAM!

Podniosę dziewczynki. :(

Lucky13

Od: Sob wrz 01, 2007 10:13

Post » Czw paź 15, 2009 15:34 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

Jest okrutnie zimno, mokro, wieje, a koteczki sa na dworze :( nie chca byc w budce, siadaja na parapetach i wypatruja zza szyby czlowieka, nie moge ich wziac nawet do glupiego garazu, piwnicy ;( serce mi peka, DOMKI, GDZIE JESTESCIE??
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 17:57 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

hops!
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 20:16 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

do gory!
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 20:22 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

hop!
kotki są cudowne, może zamówić banerek?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Czw paź 15, 2009 20:32 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

zostalo doslownie kilka dni tylko, wiec nie wiem czy banerek cos pomoze :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 20:41 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

Jak uważasz, już zamówiłam, tylko potrzebuję tekst, mogę odwołać.
A ile dni zostało? I do czego? :(
Obrazek

gaota

Post » Czw paź 15, 2009 20:52 Re: PILNE!! DS/DT dla 4 mlodych Koteczek!! Chełm/Lbn BŁAGAM!

Tekst? Hmm, nie mam pojecia co wrzucic do banerka...

Rodzice zarzekaja sie, ze mam im znalezc domy do konca tygodnia bo w innym razie oni je oddadza, gdzie uznaja za sluszne (czyli albo schron albo domy, w ktorych koty zyja samopas na dworze, niezaleznie od pory roku, maja lapac myszy i zjadac resztki z lodowki - przezywaja w takich warunkach optymistycznie okolo roku...) :(
elzii

Post » Czw paź 15, 2009 21:59 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

Wiem jak to bywa z rodzicami. Ubłagaj ich o jeszcze jeden tydzień lub najlepiej dwa. Powiedz, że jest akcja promocyjna zakrojona na szeroką skalę, szukasz nie tylko Ty, ale całe forum, itp. itd. Ja mogę Ci obiecać, że zrobię dla nich ogłoszenia papierowe i rozkleję w poniedziałek gdzie będę mogła. Przed weekendem już nie zdążę, bo wyjeżdżam.
One są piękne, wiele osób MARZY o tak umaszczonym kocie (m.in. ja) :)
Obrazek

gaota

Post » Czw paź 15, 2009 22:01 Re: PILNE!!DS/DT dla 4 kolorowych Koteczek!!Chełm/Lbn BŁAGAM!

A co do banerka, napisz proszę do siriwan. On zrobi banerek. Napisz, że pięciomiesięczne kuwetkowe, że grozi im schron, i że to baaardzo pilne. Najlepiej, żeby w banerku przewijały się zdjęcia całej czwórki.
Obrazek

gaota

Post » Czw paź 15, 2009 22:15 Do usunięcia - bezcelowa prywata :/

Czy ktoś mógłby pomóc Eli w ogłaszaniu koteczek. Bardzo proszę

Obrazek Obrazek

Z obu wątków wybrałam zdjęcia do ogłoszeń.
Zrobiłam w dwóch formatach i podpisywałam fotki, tak by czytającym ogłoszenia było łatwiej dopasować opis do zdjęcia.
Zdjęcia są do pobrania w moich albumach na Fotosiku.

1) Zdjęcia w rozmiarze 400x300 są tu: http://amika6.fotosik.pl/albumy/698223.html
2) Zdjęcia w rozmiarze 600x400 są tu: http://amika6.fotosik.pl/albumy/698222.html (tu trzeba otworzyć lupą nad zdjęciem dopiero pokaże się w formacie 600x400)

Poniżej zamieszczam treść ogłoszenia zamieszczonego przez elzii na allegro

Zostało bardzo mało czasu - szukam domków (DS najchętniej, albo chociaż DT) dla 4 cudownych i przekochanych koteczek.
Dziewczynki maja przeszło 5 miesięcy, są odrobaczone, kuwetkowe, wychodzące - ale wołałabym domki niewychodzace ze względów bezpieczeństwa. To sierotki, które w czerwcu podrzuciła nam do budynku gospodarczego matka - kotka sąsiadów, która niedługo potem uległa wypadkowi i nie była w stanie ich wykarmić. Odratowałam je, odchowałam, pokochałam całym sercem, a teraz jestem zmuszona je jak najszybciej oddać :( Iink do wątku, na którym możecie prześledzić ich historie - viewtopic.php?f=1&t=95094
CZEKAMY NA CIEPŁE, KOCHANE DOMKU!! TO NAPRAWDE PILNE!

Kilka słów o każdej z nich:

1. Siwa - jest kotkiem bardzo wrażliwym, pamiętliwym, delikatnym. Nie lubi krzyków, gwałtownych ruchów i dźwięków, jest nieufna w stosunku do obcych, ale gdy już zdobędzie się jej zaufanie - pokazuje jak bardzo kocha człowieka.

2. Kuleczka - to totalnie pozytywna kotka, wystarczy kilka jej minek i kolana miękną wszystkim! Mruczy przeogromnie głośno, jest rozkosznie bezpośrednia, otwarta i ciekawska, pcha się wszystkim na kolana.

3. Łaciatek ma w sobie dwa żywioły, przez polowe dnia jest domatorka i leniwym kanapowcem strojącym rozbrajające minki, po popołudniowej drzemce zamienia się w kocia wariatkę biegając i zaczepiając wszystkich dookoła, jest przekochana, uwielbia się przytulać!

4. Marudka to bardzo odważna dziewczynka, chodzi własnymi ścieżkami, jest zdecydowana i pewna siebie, świat niezmiernie ja ciekawi i chce go poznawać nieustannie. Gdy jest śpiąca zamienia się w wielkiego miziaka, lgnie do rak i nastawia uszka do drapania.

Zainteresowanych proszę o kontakt w celu poznania szczegółów adopcji, w tym umowy adopcyjnej. Zastrzegam sobie prawo do wybrania najlepszego domu dla kotek
Ostatnio edytowano Wto cze 15, 2010 22:45 przez siliana, łącznie edytowano 2 razy
Powód: skasowalam dane kontaktowe elzii, na jej prosbe
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

[poprzednia][następna]