viewtopic.php?f=13&t=100845
A zatem przedstawiam wam Sarę

Sara to maleńka dwu miesięczna kotka.Mieszkała na działkach w Strzelcach Opolskich.W piątek późną nocą dojechała do swojego tymczasowego domku.
Jest wspaniałą kotką

Ale nie tylko tego potrzeba temu dzieciaczkowi.Ona bardzo potrzebuje SWOJEGO własnego człowieczka,który będzie mógł spędzać z nią każdą chwilę,który będzie chciał wieczorami,wtulony w maleńkie kocie dziecię słuchać jej mruczanda.Sara to naprawdę cudowna kicia-jest tak wdzięczna za każdy dotyk,za zainteresowanie,że nawet u weterynarza całą wizytę była rozmruczana...Nie interesowało jej że wpychają jej tabletkę,że robią zastrzyk.Dla niej najważniejsze było to że KTOŚ jest obok,że KTOŚ ją dotyka,nawet chwilkę popieści.
Sara pilnie potrzebuje swojego własnego człowieczka.
Może to właśnie TY,właśnie dziś dasz ciepły dom,swoje serce,i kawałeczek swojej dłoni do pieszczenia tej cudownej kociej dziewczynce?To niewiele,to nie kosztuje wiele,a jak BEZCENNA będzie wdzięczność widoczna w oczach tego dzieciątka...Pomóż...
Warunkiem adopcji kotki jest podpisanie umowy adopcyjnej,tym samym obowiązek sterylizacji kotki w odpowiednim do tego czasie.
Kontakt w sprawie adopcji:
Agnieszka: 507693395
aga172@vp.pl
Z racji tego,że Sara jest u mnie na dt i potrzebna mi pomoc finansowa na wizyty u weterynarza-ewentualne szczepienia o ile maleńka nie znajdzie wcześniej domku wklejam tu rozliczenia:
WPŁATY:
Kaliana-100zł

WYDATKI:
Wizyta u weta(odrobaczanie,resztka kropelek na oczka,założenie książeczki)-30zł
Wizyta u weta(kolejne odrobaczanie dla reszty zwierzaków)-15zł
Kolejna wizyta u weta (szczepienie,pazurki i przegląd

RAZEM:
100-30-15-40=15zł
A oto kilka zdjęć Saruni.Uprzedzam,będzie baardzo dużo bo nie mogłam się zdecydować

DOMKU GDZIE JESTEŚ?

To ja w całej swej okazałości: