Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
tysia5 pisze:Tak jak w temacie, szukam kota, bardzo chętnie dwóch zżytych ze sobą, zależy mi na tym, aby były to koty dorosłe, spokojne, bez zapędów niszczycielskich. Mam absolutną słabość do kotów dużych, nie mylić z grubymi, czasem po prostu trafia się kot duży i to one podobają mi się najbardziej. Zależy mi na tym,żeby nie pożarł królika, lub świnki morskiej, nie bały się zbytnio psów. Bardzo podobają mi się koty długowłose, uwielbiam radolle, ale niestety wiem jak ciężko o adopcję takiego kota. Nie stać mnie w tej chwili na zwierzę z hodowli, wolę te pieniążki przeznaczyć na utrzymanie stworkówZależy mi na dwupaku, ponieważ dużą część dnia będę spędzała na uczelni i jeden kot mógłby się zwyczajnie nudzić. Moim marzeniem jest czarno biały dwupak i byłabym przeszczęśliwa, gdyby udało mi się taki zaadoptować
Dobrze, gdyby koty były wykastrowane/ wysterylizowane, bo pomimo kierunku studiów jaki obrałam nadal przeraża mnie wizja narkozy
koszka pisze:Poniżej link, szukają domu dla dużych domowych kotów bardzo potrzebujących -wywalone po śmierci właścicielki pod blok, gdzie koczują cały czas od paru miesięcy:
https://www.facebook.com/kotlownia/post ... 6636364745
Poniżej telefony kontaktowe w tej sprawie:
660-663-882 ; 602-402-508
UWAGA, pilnie potrzebna pomoc dla 2 osieroconych kotów!
Dostaliśmy informację o 2 kotach, których opiekunka niedawno zmarła. Mają ok. 2 lat, są zdrowe, wykastrowane. Jest koteczka szylkretka oraz kocurek bury z białym (zdjęcia mamy niestety tylko takie kiepskie, z komórki).
Koty wcześniej mieszkały w domu, w tej chwili bytują w przydomowym ogrodzie. Aktualnie karmi je pewna starsza pani, która jednak lada dzień może trafić do szpitala i wtedy koty te pozostaną całkowicie bez opieki. Nie są nauczone radzenia sobie w takich warunkach, więc prawdopodobnie sobie nie poradzą
My niestety nie jesteśmy w stanie zabrać ich do siebie - totalnie nie mamy miejsc w domach tymczasowychDlatego jedyna nadzieja w tym, że ten apel przeczyta ktoś, kto będzie miał możliwość i chęć pomóc i uratuje te kocie biedaki od niechybnej śmierci!
Prosimy o udostępnianie!
Kontakt: jokot@jokot.pl
Szalony Kot pisze:To chyba o te koty chodzi..?
https://www.facebook.com/Fundacja.JOKOT ... 1076101418UWAGA, pilnie potrzebna pomoc dla 2 osieroconych kotów!
Dostaliśmy informację o 2 kotach, których opiekunka niedawno zmarła. Mają ok. 2 lat, są zdrowe, wykastrowane. Jest koteczka szylkretka oraz kocurek bury z białym (zdjęcia mamy niestety tylko takie kiepskie, z komórki).
Koty wcześniej mieszkały w domu, w tej chwili bytują w przydomowym ogrodzie. Aktualnie karmi je pewna starsza pani, która jednak lada dzień może trafić do szpitala i wtedy koty te pozostaną całkowicie bez opieki. Nie są nauczone radzenia sobie w takich warunkach, więc prawdopodobnie sobie nie poradzą
My niestety nie jesteśmy w stanie zabrać ich do siebie - totalnie nie mamy miejsc w domach tymczasowychDlatego jedyna nadzieja w tym, że ten apel przeczyta ktoś, kto będzie miał możliwość i chęć pomóc i uratuje te kocie biedaki od niechybnej śmierci!
Prosimy o udostępnianie!
Kontakt: jokot@jokot.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości