Inka szuka domu

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lut 28, 2014 14:56 Inka szuka domu

Inka to 8-letnia kotka, która szuka dobrego domu. Z bólem serca musze się z nią rozstać z powodu alergii dziecka, która po wielu miesiącach walki przybiera na sile. Długo biłam się z myślami i nie wierzyłam, że to kot jest powodem, jednak wszystkie badania to potwierdziły. Inka jest typem samotnika jednak uwielbia przesiadywanie na kolanach. Upatrzy sobie zawsze jedna osobę, której ufa bezgranicznie. Przy pierwszym kontakcie nieufna, czasem sycząca, jednak zyskuje przy bliższym poznaniu. To bardzo mądra kotka, rozumie co się do niej mówi, pięknie potrafi się bawić aportując piłkę. Jest bardzo czysta, bezproblemowa, nic nie niszczy. Jest wysterylizowana i zaszczepiona. Uwielbia „rozmawiać” zwłaszcza gdy może w ten sposób wyprosić jakiś smaczny kąsek. Byłaby najszczęśliwsza gdyby znalazła dom z możliwością wychodzenia na zewnątrz. Zabieraliśmy ją niejednokrotnie na wyjazdy wakacyjne w góry i nigdy nie było z nią problemu, bo nie odchodziła od domu, potrafiła przesiedzieć pod ulubionym krzakiem obserwując jaszczurki. To naprawdę miły kot jeśli ktoś okaże jej trochę serca.

Obrazek

Mawis

Od: Wto paź 04, 2005 12:02

Post » Pt lut 28, 2014 16:47 Re: Inka szuka domu

Tu na forum raczej nie znajdziesz jej domu, bo każdy zakocony. Zrób jej koniecznie pakiet ogłoszeń, to zwiększy jej szansę na dom. Biedna kicia ...

Edit. : wilczyca z tego wątku viewtopic.php?f=13&t=160813 szuka dla siebie kota w Krakowie. Możesz do niej napisać.
A jak już jesteśmy przy ochronie, to ja dam ci podarek. Kotka. Będziesz go karmił, czesał i codziennie głaskał, bo kotek to bardzo lubi. Za to jak ktoś przyjdzie ciemną nocką, żeby ci poderżnąć gardło, to kotek go zeżre.
Toroj

MM93

Od: Czw sty 12, 2012 21:36

Post » Czw mar 06, 2014 20:55 Re: Inka szuka domu

Śliczny kotek, szkoda że nie mogę przygarnąć

anuka

Od: Pt lis 06, 2009 12:22

Post » Czw mar 06, 2014 22:01 Re: Inka szuka domu

tutaj szukają kotka - Kraków
viewtopic.php?f=13&t=160813&start=15

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48