Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 12, 2014 13:59 Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Witam,

jesteśmy z Warszawy, ale w promieniu 4 godzin drogi od Warszawy też pojedziemy po kotkę, jeśli ona dobrze znosi transport.

Szukamy możliwie młodej (by spędziła z nami jak najwięcej życia) kotki syjamskiej (stary typ też jak najbardziej) lub z jej charakterem. Chodzi nam o takiego gadającego pso-kota przylepę :)

Absolutnie odpadają koty agresywne, rzucające się na kostki. Meble niech drapie do woli, musi się mała wyszaleć :)

Co możemy zaoferować? Dużo miłości, kocyków, zabawek, karmy i piasku, trzy wielkie pokoje do biegania. Mam doświadczenie z kotami, jestem Pańcią 12-letniej Milki (wyprowadziłam się z domu, teraz Milka rozpieszcza Mamę :)), odwiedzam ją jak tylko mogę.

Macie coś dla nas?

tawaret

Od: Śro lut 12, 2014 13:37

Post » Śro lut 12, 2014 15:10 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Witaj. :D Napisz jeszcze, czy oferujesz domek "wychodzący" czy też "niewychodzący"
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Śro lut 12, 2014 15:23 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Niewychodzący. Mieszkanie w kamienicy.

tawaret

Od: Śro lut 12, 2014 13:37

Post » Pt lut 14, 2014 19:56 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Mamy Pyzę...Pyza jest bura i śmieszna , no i ma słabe warunki lokalowe...

Tu, na moim wątku jest zdjęcie -urodę ma adekwatną do imienia:)

viewtopic.php?f=46&t=160463&start=90

W razie pytań proszę pisać...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie lut 16, 2014 0:14 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

W schronisku w łodzi jest śliczny kotek trochę w typie sjamskiego nie umiem wklejać linku do wątków. Jego tytuł to "Po drugiej stronie siatki"

korbacz9

Od: Czw maja 31, 2012 20:38

Post » Pon lut 17, 2014 22:30 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

Chodzi o Lazurka :) tez o nim pomyślałam
Link do wątku poniżej tam tez fotki jest bosssski

viewtopic.php?f=13&t=146433&start=870
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Śro lut 19, 2014 21:10 Re: Adoptujemy kotkę syjamską lub z charakterem syjama

tawaret pisze:(...)
Absolutnie odpadają koty agresywne, rzucające się na kostki. Meble niech drapie do woli, musi się mała wyszaleć :)

(...)

Dygresja:
Każdy kot, nawet ragdoll, pers, syjam może zacząć rzucać się na kostki. Wtedy trzeba znaleźć przyczynę problemu i go rozwiązać - na przykład zakupić kotu nowe zabawki i poświęcać więcej czasu na zabawę!
Mimo wszystko życzę jak najbardziej przylepnego kota, który stworzy z Wami świetną rodzinę i nie będzie sprawiał kłopotów. :kotek:
(też kocham syjamy :piwa: )
(...) powiedział kiedyś do mnie: „Nie wiem, czy uda ci się poprawić rasę, ale zrób wszystko, żeby przynajmniej jej nie zepsuć". Zrozumiałam wtedy, jak wielka odpowiedzialność ciąży na hodowcach i jak ważne są podstawowe zasady, którym powinni oni pozostać wierni przez całe życie. (...)

mów mi Fatum

Od: Pon maja 03, 2010 13:39