POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lis 07, 2013 17:53 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

viewtopic.php?f=13&t=158064 może komuś tu się przyda.
:)

Trzynastka

Od: Wto lis 05, 2013 16:21

Post » Pt lis 08, 2013 18:03 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Poszukuję DT dla kotki w okolicy Krakowa.Kotka na wygląd jest dorosła,wysterylizowana,ROZPACZLIWIE błaga o dom!!!!!!!!!Prawdopodobnie wyrzucona z domu.Biega jak pies za swoją karmicielką i gdy ta znika w klatce zostaje pod drzwiami ze smutkiem w oczach.Ta kobieta niestety nie może jej przygarnąć.Jej koty nie tolerują nowych przybyszów.A ta czarno biała przymilaska kładzie się na ziemi wyciąga,prezentuje,ociera i bardzo ale to bardzo pragnie domku.Pytałam wśród znajomych ale niestety nie ma chętnych.Czy ktoś zechciałby jej pomóc zanim nadejdą mroźne noce????????

klakierbrydzia

Od: Pt lis 08, 2013 17:50

Post » Nie lis 10, 2013 23:14 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Te dwa koty szukają pilnie DT. Dałabym im jakiś niecały rok, pewnie są z samego początku wiosny. Już ciachnięte.
Czarna to kotka, super miła. Aż za miła jak na moje potrzeby. Łaciaty to kocurek, taki akurat miły ;) mruczy i podstawia się pod głaskanie, ale nie przegina ;)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon lis 11, 2013 15:04 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Pilnie potrzebny dom tymczasowy dla kociaka chorego na kk w Bielsku lub w okolicy.
Potrzebne tylko lokum, koszty leczenia będą pokryte.

Gu-Gu

Od: Sob sie 04, 2012 10:53

Post » Pon lis 11, 2013 20:40 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

nieaktualne
Ostatnio edytowano Wto lis 26, 2013 23:11 przez DT pod Krakowem, łącznie edytowano 5 razy

DT pod Krakowem

Od: Śro mar 20, 2013 12:14

Post » Czw lis 14, 2013 16:59 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

może ktoś coś pomoże?
viewtopic.php?f=1&t=158190
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt lis 15, 2013 20:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Witam!!!!!!Niestety nie mogę napisać ponieważ od niedawna jestem na forum.Czy mogę prosić o jakiś numer telefonu w sprawie kontaktu??Bardzo proszę.

Przesyłam swój adres meilowy karkuszewska@op.pl.Jeszcze raz dziękuję i czekam na kontakt

klakierbrydzia

Od: Pt lis 08, 2013 17:50

Post » Sob lis 16, 2013 0:25 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

nieaktualne
Ostatnio edytowano Śro lis 20, 2013 16:23 przez DT pod Krakowem, łącznie edytowano 1 raz

DT pod Krakowem

Post » Sob lis 16, 2013 0:42 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

DT pod Krakowem, a Wy nie możecie ich wziąć? Szukaliście ostatnio kotów, którym chcielibyście dać DT...
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob lis 16, 2013 1:52 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

nieaktualne
Ostatnio edytowano Nie lis 24, 2013 11:54 przez DT pod Krakowem, łącznie edytowano 2 razy

DT pod Krakowem

Post » Nie lis 17, 2013 0:49 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

mogę dać DT 2 kotom. Wrocław

ewelina710@vp.pl

rudamysz89

Od: Śro lis 06, 2013 1:32

Post » Nie lis 17, 2013 14:26 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Na już DT dla 3-4 miesięcznego kocurka przebywającego w Suchym Lesie koło Poznania. Kociaka ewidentnie ktoś porzucił! :(
Kota widział wet, ma jeszcze mleczaki i jest zdrowy.
Siedzi i płaczę pod firmą gdzie go nie chcą... Ja kota zabrać nie mam gdzie - wszystkie pomieszczenia za kocone i za psione...
Zapewniam karmę i opiekę wet
Pomocy! 505158004
dom_dla_maksia@wp.pl

Obrazek

Obrazek

juli88

Od: Śro lip 01, 2009 5:45

Post » Wto lis 19, 2013 12:18 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Koteczka i kocurek . Bez pomocy ludzi nie maja szansy przetrwać same na ogródkach
Nie są jakieś wyjątkowe, zwykła krówka i czarny w skarpetkach, a może właśnie wyjątkowe ....
Kochani potrzebuję pomocy w znalezieniu tymaczsowego domku. Kocurek jest miziakiem bez problemu idzie na ręce. Zwróćcie uwagę na białe brwi i wąsy kocurka i jego śliczne brązowe oczy, kotka jest trochę wystraszona i potrzebuje trochę czasu, ale za jedzonko na pewno się odwdzięczy kocim mruczeniem. Kotki wyglądaja na zdjęciu na duże w rzeczywistości są malutkie tylko puchate bo nabierają sierści na zimę . Kotki śpią w krzakach na oponie od samochodu. Mają około 3 miesiące .

Domkowi który je przygarnie mogę początkowo pomóc. żwirek + jedzonko
Sama mam 4 koty i tymczasa + kotki ogródkowe i na razie nie mogę przygarnąć kolejnych :(

Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek, Obrazek
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Śro lis 20, 2013 11:33 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Od kilku dni nasze bezdomniaczki odwiedza kocurek widać ze miał stycznosć z człowiekiem. Jest tak bardzo przymilaśmy od kilku dni widziałam go tylko wieczorem więc byłam pewna że jest czyjs wychodzący bo u nas kilka takich jest. No ale dzisiaj jest w dzień i jakoś juz pewna nie jestem.

Nasze bezdomniaczki nabrały już zimowego futra więc zime dadzą rade znów przetrwać, ale nie ten :( on ma sieść normalną, taką domową jeszcze.

Bardzo lgnie na kolana. Dzisiaj wracając ze sklepu wyszedł z kociej budki i od razu do mnie miauczy strasznie, chce do domu. :cry: :cry:
A ja nie mam co z nim zrobić.

Szukam mu dt na Śląsku najlepiej, ale może być też inne woj do 200km . Dowieziemy kota w razie czego.
Niestety inaczej nie mam jak mu pomóc, bo albo zostanie tutaj, ale nie wiem jak przetrwa zimę, albo pójdzie sobie :( oby nie

fotki z wczoraj z Łatusiem-niektóre koty go nie lubią :( pacną go łapą, ale on też odda.
ObrazekObrazek

Obrazek Obrazek

Ogłoszeń o zaginionym kocie brak.

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob lis 23, 2013 22:02 Re: POTRZEBNY dom TYMCZASOWY !!!!

Sreberka dla zuchwałych

Poszukiwany dom na cito, choćby tymczasowy, bo marzną nam pupki. Podziel się ciepłem i michą!

http://adopcje.miau.pl/index.php?u=20062/1
http://adopcje.miau.pl/index.php?u=20062/2
http://adopcje.miau.pl/index.php?u=20062/3
http://adopcje.miau.pl/index.php?u=20062/4
http://adopcje.miau.pl/index.php?u=20062/5

Cztery trzymiesięczne, cudownej urody, srebrzyste kociaki-pręguski z białymi łapkami i śliniaczkami pilnie poszukują domu tymczasowego lub stałego.

Wychowały się w ogródku, do którego przyniosła je ich matka. Kocią rodzinką zaopiekowała się starsza i schorowana pani. Niestety, ze względu na stan zdrowia, zmuszona jest wkrótce opuścić swoje mieszkanie. A kotki nie będą mogły zostać w tym miejscu. Zaczyna się więc wyścig z czasem: jak najszybciej kociaki trzeba stamtąd zabrać. Ta gra toczy się o ich życie!

Kotki zostaną odrobaczone i przebadane na FIV i FELV.

Uwaga: kociaki od przyszłych opiekunów będą wymagać cierpliwości, bo do tej pory przebywały głównie w kocim towarzystwie. Ale nie mamy wątpliwości - odpowiednio zaopiekowane rozkwitną jak pączki w maśle.

By dowiedzieć się więcej o uroczych kandydatach na Twojego nowego domownika, skontaktuj się z Fundacją Kocialandia: tel.: 22 240 64 40, e-mail: kocialandia@wp.pl

Fundacja podpisuje umowy adopcyjne, a także jej przedstawicielka składa wizyty przed- i poadopcyjne.

Jeśli nie możesz sama/sam im pomóc, weź udział w wydarzeniu na FB i zaproś na nie swoich znajomych: https://www.facebook.com/events/6770668 ... r=upcoming Im więcej ludzi dowie się o sreberkach, tym większe szanse na choć tymczasowy dom

Bo są tego warte
Ostatnio edytowano Sob lis 23, 2013 22:12 przez NITKA/KARINKA, łącznie edytowano 1 raz
Powód: poprawiłam linki do zdjęć

estasiuk

Od: Pt kwi 23, 2010 18:18

[poprzednia][następna]