Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
krist pisze:Link do albumu ze zdjęciami
http://www.fotosik.pl/u/krist759/album/1469479
i same zdjęcia:
aneette pisze:jaka szkoda
to ja na poprawę humoru i milszy początek dnia napiszę, że biała Lady ze schroniska dotarła do mnie o północy.
Po otworzeniu transporterka dziarsko ruszyła na obchód lokum. Dwie moje rezydentki oczywiście najpierw oprychały nowego przybysza. Niebieskooka Lileczka czmychnęła w swój ulubiony azyl, czyli w szufladę od kuchenki, a Natasza trikolorka "pilnowała" dużego pokoju i misek, by biały "intruz" przypadkiem nie wyjadł pyszności
.
Na szczęście Lady nawet nie zamierzała zaprzątać sobie głowy jakimiś tam kotami. Zwiedziła mieszkanko, najadła się, napiła i... przyszła miziać zostawiając kilo kłaczków na kolankach. Po dobrym mizianiu i z pełnym brzuszkiem położyła się przy moim łóżku na kocyku i niczym nie zrażona poszła spać. Rano wstała razem ze mną, towarzyszyła mi w toalecie porannej, wyprosiła kocie przysmaki przymilnym ocieraniem o nogi a na koniec odprowadziła do drzwi, gdy wychodziłam do pracy.
Wiedziałam, że to jest "mój" kot, jak ją wypatrzyłam na zdjeciach. Ona chyba też to wie od pierwszego wyjścia z transportera. Za Przyjaciół się nie dziękuje, ale podziekuję wszystkim, którzy pomogli w wyciągnieciu jej ze schronu i dowiezieniu do Wrocławia. BARDZO WAM za to dziękuję :*
PS. Zdjęcia oczywiście wstawię po powrocie do domku, z racji, że Lady odebrałam o północy nie miałam jakos siły na wstawianie fotek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 518 gości