Poszukuję domku stałego, dla przecudnej urody kota, którego wzięłam na tymczas z katowickiego schronu. Kotek jest zdrowy, kastrowany, szczepiony, czyściutki. Bardzo miziasty i przytulaśny, inne koty raczej ignoruje, nie jest agresywny, pięknie bawi się sznureczkiem z moją 7 letnią córeczką, tak, że może też zamieszkać w domu z dzieckiem. Muszę szybko znaleźć mu dom, bo mam za małe mieszkanie na więcej kotów, a w Rudzielcu się zakochałam i ponieważ nic nie jadł w schronie zabrałam go na (mam nadzieję ) krótki tymczas. Kocio właśnie dzisiaj zaczął znowu jeść.
Rudi jest kotem niezwykłej urody. Ciemnopomarańczowa sierść, piękne, ogromne, złote oczy, a przede wszystkim rozmiar xxxl tego kota sprawiają, że jest na co popatrzeć! Waży 7.20 kg. Nie wiemy dokładnie w jakim jest wieku. Ma piękne białe ząbki - myślę że może mieć 2 - 3 lata maks.
Oto zdjęcia

Na ostatnim zdjęciu widać jaki jest duży.
A tu zbliżenie

Jeśli ktoś z was jest zainteresowany przygarnięciem tego fantastycznego olbrzyma, proszę o wiadomość na pw. Domek musi być niewychodzący. Kotek może być wydany do adopcji po 28 marca, ze względu na konieczność oczekiwania 2 tygodni, na zgłoszenie ewentualnego właściciela.