OGŁOSZENIA

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon paź 26, 2009 14:28 OGŁOSZENIA

Nie wiem czy powinnam ten temat umieszczać tutaj, ale tu chyba więcej osób go przeczyta.

Domyślam się, że zajmując się gromadką kociaków, ma się niewiele czasu na inne sprawy.
A ważnym jest by znaleźć im szybko cudowne domki.

Dlatego też, jeśli ktoś potrzebuje kogoś kto wyręczy go w zamieszczaniu ogłoszeń, to jestem chętna do pomocy.

Po prostu wyślijcie mi na PW jakieś namiary na siebie...i link do wątku ( tam pewnie znajdę potrzebne informacje o kotach). Jeśli w wątku nie ma zdjęć, to dorzućcie mi chociaż jedną fotkę. Zawsze łatwiej komuś się zdecydować jak ma zdjątko kociaka....

Aha...moją słabą stroną są ogłoszenia na allegro, dlatego wolałabym by prośby dotyczyły innych serwisów :kotek:

UWAGA!!!
Chętnych zebrała się już liczna gromadka, dlatego proszę o zgłaszanie co najwyżej dwóch kotów. Inaczej okaże się, że nie będę w stanie ogłosić wszystkich kociaków. Sama mam szkołę, maturę na głowie, nie siedzę całymi dniami przy komputerze...

Mam nadzieję, że mnie rozumiecie...
Ostatnio edytowano Śro paź 28, 2009 15:05 przez Kasix.a, łącznie edytowano 2 razy

Kasix.a

Od: Sob wrz 12, 2009 12:25

Post » Pon paź 26, 2009 14:50 Re: OGŁOSZENIA

Kasiu, świetnie, że oferujesz swoją pomoc :D .

Może podzieliłabyś się ze mną kociakami do ogłaszania, które są u Efci1: viewtopic.php?f=13&t=101661 . Rudy, dymny i dwa buraski mają trochę ogłoszeń. Teraz doszły jeszcze trzy czarne kociaki, ale jeszcze nie ma ich zdjęć. Jakbyś mogła wybrać dwa kociaki do ogłoszeń, byłaby to ogromna pomoc.

Przesłałabym Ci zdjęcia i tekst ogłoszeń.
Obrazek

wejaga

Od: Śro lip 09, 2008 15:03

Post » Wto paź 27, 2009 16:32 Re: OGŁOSZENIA

Chociaż umieszczałam już informację w wątku bannerkowym tu też napiszę...

Szukam dobrej duszyczki, która sprawi mi bannerek z informacją o tym, że pomagam w umieszczaniu ogłoszeń na różnych serwisach...

Z góry dziękuję

I czekam na następne zlecenia :D

Kasix.a

Od: Sob wrz 12, 2009 12:25

Post » Wto paź 27, 2009 19:32 Re: OGŁOSZENIA

Świetny pomysł z pomocą ogłoszeniową :1luvu: Fajnie, że chcesz tak pomagać, bo bardzo to jest potrzebne, szczególnie takim laikom ogłoszeniowym jak ja :oops:

Bardzo chętnie skorzystam, zaraz wyślę PW :P
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Wto paź 27, 2009 20:51 Re: OGŁOSZENIA

Ja tez prosze o pomoc. napisałam PW.
Obrazek

mirka-ela

Od: Sob wrz 02, 2006 6:24