Moje serducho normlanie placze jak sobie wyobrazi jaki biedny z niego kiciulek

Z rudaskiem los juz od dawna nie obchodzi sie laskawie

Kotek albo urodzil sie bez oczu, albo je stracil gdy byl maly- tego nie wiem.
Osoba , ktora go teraz oddaje ma go dopiero od roku. Nie wiem skad go ma, ale musial gdzies byc wczesniej bo ma 3 lata...
Teraz musi oposcic swoj kolejny dom bo na swiat przyjdzie dziecko.
Kitus od jakiegos czasu jest oddawany gdzies na jakis czas- a to do znjaomej, a to do znajomego.
Teraz jest u znajomego wlascicielki...
Czy potraficie wyobrazic sobie jak czulby sie normalny kot w tej sytuacji? A CO DOPIERO KOMPLETNIE NIEWIDOMY....

Pojechalam dzis zrobic slepaczkowi fotki.... Myslalam ze padne na wejsciu, jest tak slodki!!!!
Schodzil akurat po schodach, bardzo delikatnie i otroznie. Wygladal tak slodko i bezbronnie...
Ma typowe odruchy slepego kota- caly czas wiadc jak stara sie badac nieznany sobie teren, ale swietnie wyczuwa sciany i przeszkody. Podobno czasami w cos uderza, ale ogolnie potrafi wchodzic nawet na wyzki i zwiedzac swiat

Jest przemily! Mimo, ze nie wiedzio przyszedl do nas, obcych mu ludzi sie przywitac, zagadywal i mruczal- dal wziac sie na rece

Mordeczke ma przesliczna. Troche przypomina bez oczek mordke tchorzofretki

Jest przekochany! Tak bardzo sie stara aby go zauwazyc , zlapac z nim kontakt, tez chce sie ladnie zaprezentowac (ociera sie o sciany itp, przechdaza ladnym krokiem , lasi sie)...
Domu trzeba mu szukac bardzo szybko! Teraz jest w domu tymczasowym , trzeba go zabrac jak najszybciej do nowego domu!!! Tymczasy raczej nie wchodza w gre- ten kot ma juz dosc przerzucania to tu to tam....
Tylko czy znjadzie sie szybko ktos kto chcialby taka slodycz!!!??? Ten kot potrzebuje juz wreszcie domu na zawsze, takiego dla ktorego oddanie kota nie wchodzi w gre, ktory da mu wreszcie ostroje, spokoj i milosc...
Jego kalectwo powoduje, ze jest on jeszcze slodszy niz gdyby byl normalny.... Po prostu w tej samej sekundzie co sie go zobaczy juz sie go kocha....
Zobaczcie jak cudaczek