Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Erwi pisze:My planujemy(...)
Miriel pisze:Erwi pisze:My planujemy(...)
A z jakimi kotkami jeśli można spytać
Erwi pisze:A proszę bardzo to nie tajemnica. Z Italo, żeby wkońcu zamknąć tytuł (jeżeli uda się) i rozpocząć nowy i z Runią.Miriel pisze:A z jakimi kotkami jeśli można spytaćErwi pisze:My planujemy(...)
misiarnia pisze:A jaki srodek transportu? Bo ja sie tak zastanawiam nad wyjazdem, ale samochod mam stary i boje sie nim jechac, bo jak cos w Austrii sie zepsuje... A kolej droga.
I jeszcze mam pytanie - jakie sa wymagania na swiatowki w WCF?
kicia-kocia pisze:WCF organizuje kilka Swiatowych Wystaw rocznie, na jednej z ostatnich w 2005 r. w Rosji zgloszonych bylo 73 koty, z ktorych prawie 20 dostalo tytul Zwyc. Swiata.
Erwi pisze:kicia-kocia pisze:WCF organizuje kilka Swiatowych Wystaw rocznie, na jednej z ostatnich w 2005 r. w Rosji zgloszonych bylo 73 koty, z ktorych prawie 20 dostalo tytul Zwyc. Swiata.
No nie żartuj, tyle kotów na wystawie światowej? Z taka liczbą to chyba nie powinna się ona odbyć. U nas w PZF, małym zwiazku, jest zwykle w granicach 150 kotów. Jak na 73 koty 20 mogło wygrać BIS aby uzyskać tytuł WW?
Zresztą zobaczymy, sprobować można. Jak powiedziała Natka najwyzej zwiedzimy Wiedeń.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości