WWA Grochów - dziękuję dziewczyny!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 31, 2009 0:09 WWA Grochów - dziękuję dziewczyny!

też nie lubię spychologii, ale sprawa megapilna, a ja dziś mam w grafiku 11 h w pracy na drugim końcu miasta :(

chodzi o to ogłoszenie:

http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=145450449

kota prawdopodobnie została wyrzucona, więc myślę, że do Koterii by się kwalifikowała, tylko potrzeba kogoś, kto albo przekona tymczasowych opiekunów i dopilnuje, by zabieg się odbył, albo sam podejmie się jego organizacji.

Z góry dziękuję i postaram się w ramach możliwości odwdzięczyć :D
Ostatnio edytowano Nie sie 02, 2009 23:02 przez VeganGirl85, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lip 31, 2009 10:10

Albo ja jakaś ślepa jestem albo w tym ogłoszeniu nie podano nr telefonu...
Wysłałam maila do ogłoszeniodawcy, zobaczymy czy ktoś się odezwie. A co dalej będzie, nie wiem...
Obrazek Obrazek

Efcia1

Od: Pt paź 10, 2008 8:09

Post » Pt lip 31, 2009 10:15

Ewcia nie jestes slepa, albo obie jestesmy slepe :twisted:

Tez przed chwila poslalam mail, nie napisalam o co chodzi, podalam swoj numer,czekam na rozwoj wypadkow.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Sob sie 01, 2009 16:59

Przed chwila rozmawialam z chlopakiem od tej kotki.

Sytuacja jest taka, chlopak kotke znalazl przy stacji, nie mogl jej wziac do siebie, z pewnych wzgledow rodzinnych, o ktorych ja nie chce, bo tez i nie moge pisac. Ale generalnie pod jego nieobecnosc w domu kotka nie bylaby u niego bezpieczna. Zawiozl wiec kotke na Paluch. Bylo to 2 dni temu, kotka zostala przyjeta jako Pupa. Chlopak ja oglasza, bo wierzy, ze uda sie jej znalezc dom. Niestety na Paluchu nie powiedzieli jasno czy ja wysterylizuja aborcyjnie, czy te kociaki urodzi.

Zaprosilam go na forum, ma wejsc wieczorem.

alareipan

Post » Nie sie 02, 2009 10:20

http://www.paluch.org.pl/system_kwarantanna.php

Kotka jest u nich na stronie, na kwarantannie.

alareipan

Post » Nie sie 02, 2009 10:41

:(

MartaWawa

Od: Wto kwi 03, 2007 12:45

Post » Nie sie 02, 2009 22:58

chłopaka nie winię- chciał dobrze, wydaje mi się, że kotka jest mimo wszystko bezpieczniejsza na Paluchu niż na tej stacji :) dziękuję dziewczyny za szybką reakcję :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09