powiem szczerze, że miałam przy sobie 50zł i powiedziałam to przed wizytą no i za te 50zł nie odpchlił, a teraz przekopuję dom w poszukiwaniu rzeczy do sprzedania na kocim bazarku, mam już nowe buty, łyżwy, deskorolkę i wiele innych rzeczy, myślę, że jeśli choć trochę z tych rzeczy uda się sprzedać, to Mru będzie miała pieniążki na wizyty i jeśli dobrze pójdzie to uda mi się kupić kratki na okna, to byłby istny cud
powiem Wam, że moja mama zaczyna ją lubić, bierze ją na ręce, głaszcze ( a nie znosiła do tej pory kotów), więc szanse na to, że Mru zostanie rosną. Tylko teraz muszę Mru doprowadzić do ładu! Odpchlić, zaszczepić, dobrze podkarmić, narazie jest na diecie Gerberkowo, kurczakowej i uwielbia takie jedzonko, ważyłam ją dziś i przytyła troszeczkę
powiedzcie mi proszę jak się wstawia zdjęcia na to forum? bo nei bardzo rozumiem tą instrukcję, która jest podana
mam program graficzny i mogę zmniejszyć zdjęcia tylko do jakiej wielkości? i jak to później wstawić, tak żeby serwera nie obciążało?
Będę wdzięczna za pomoc