Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
elzii pisze:Amika? szukalam w uzytkownikach, nie znalazlam
monia_k pisze:hop w górę
kotki powinien z czasem zobaczyć weterynarz,zapewne odezwą się tu doświadczone dziewczyny
elzii pisze:zdaje sobie z tego sprawe, gdybym tylko miala jak je zabrac.. nie wpakuje ich w pudelko i nie zawioze autobusem 25km do wetamusze poprosic kogos znajomego, i uzbierac pieniadze.
jednak boje sie, ze ta jedna kotka jest w fatalnym stanie psychicznym, albo jej cos dolega, a ja to lekcewaze i narazam ja na cierpienia..
NITKA/KARINKA pisze:Amika 6 jest z Chełma-może Ona pomoże,doradzi weta?
monia_k pisze:hop w górę
kotki powinien z czasem zobaczyć weterynarz,zapewne odezwą się tu doświadczone dziewczyny
elzii pisze:zdaje sobie z tego sprawe, gdybym tylko miala jak je zabrac.. nie wpakuje ich w pudelko i nie zawioze autobusem 25km do wetamusze poprosic kogos znajomego, i uzbierac pieniadze.
jednak boje sie, ze ta jedna kotka jest w fatalnym stanie psychicznym, albo jej cos dolega, a ja to lekcewaze i narazam ja na cierpienia..
NITKA/KARINKA pisze:Amika 6 jest z Chełma-może Ona pomoże,doradzi weta?
dodałam:
elzii pisze:.
To było o uczeniu kociąt samodzielnego picia poprzez wsadzanie im nosów w mleko, niestety znilnęło za sprawą autorki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości