Co to? Martwić się? Czy jeszcze nie pora?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Salamandra pisze:Tak sobie pomyslałam, że może mu brakować jakichś minerałów (poprzez skojarzenie, że jak krowa liże coś tam w stajni, to jej brakuje soli i trzeba zakupić sól - lizawkę).
Ale co dodać? Jest na diecie urologicznej. Dostaje też w mieszance RC i Acanę.
Jak jestem u weta, zapominam o to zapytać.Może dziś nie zapomnę.
Salamandra pisze:Właśnie, tajdzi. Musze o to koniecznie zapytać, bo pomijając dietę urinary - leczymy przewlekłe zapalenie pęcherza.
sanya pisze:a moja kocica namietnie wylizuje reklamówki... jedne jej smakują bardziej inne mniej. Pomimo mojego wieloletniego przebywania z kotami, coś takiego widzę pierwszy raz... (to znaczy lizanie reklamówek:-))
XAgaX pisze:sanya pisze:a moja kocica namietnie wylizuje reklamówki... jedne jej smakują bardziej inne mniej. Pomimo mojego wieloletniego przebywania z kotami, coś takiego widzę pierwszy raz... (to znaczy lizanie reklamówek:-))
to tak jak mój Ozyrys... wetka stwierdziła, że po prostu ma dziwne upodobania smakowe i należy się do tego przyzwyczaić...
Hania pisze:XAgaX pisze:sanya pisze:a moja kocica namietnie wylizuje reklamówki... jedne jej smakują bardziej inne mniej. Pomimo mojego wieloletniego przebywania z kotami, coś takiego widzę pierwszy raz... (to znaczy lizanie reklamówek:-))
to tak jak mój Ozyrys... wetka stwierdziła, że po prostu ma dziwne upodobania smakowe i należy się do tego przyzwyczaić...
Moja kotka też namiętnie wylizuje reklamówki, szczególnie świeżo przyniesione ze sklepu
Jest na Urinary i też zaczynałam się już martwić.
Hania pisze:XAgaX pisze:sanya pisze:a moja kocica namietnie wylizuje reklamówki... jedne jej smakują bardziej inne mniej. Pomimo mojego wieloletniego przebywania z kotami, coś takiego widzę pierwszy raz... (to znaczy lizanie reklamówek:-))
Moja kotka też namiętnie wylizuje reklamówki, szczególnie świeżo przyniesione ze sklepu
Jest na Urinary i też zaczynałam się już martwić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 53 gości