ODDAM LEKI Warszawa!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 11, 2016 13:52 ODDAM LEKI Warszawa!!!

Witajcie!

Moja Gadzinka odeszła dziś do kociego raju...
Zostało mi dużo leków, może ktoś z Was podaje takie swojemu kotkowi, to chętnie oddam/prześlę, nie chcę ich wyrzucać :!: :!: :!:

Jakie leki:

vetmedin 1,25 ml 49 tabletek

furosemidum 40 mg (pełne opakowanie bez 1 tabletki- 29 tabletek)

atenolol sanofi 25 mg (57 tabletek)

clopidix 75 mg (26 tabletek)

1 ampułka furosemidum 10 mg/ml 20 mg/2 ml (termin ważności 07.2018)

Co więcej, mam niewykupioną receptę na 5 ampułek Furosemidum, a w aptece osiedlowej ściągnęli 3 opakowania (czyli 15 ampułek) - jeśli ktoś ma swoją receptę a nie może zaleźć apteki z ampułkami, służę adresem- ponoć jest spory problem z dostępnością tych ampułek, bo niedawno wprowadzili je jedynie do użytku wewnętrznego.

Jeśli ktoś potrzebuje Furosemid do zastrzyków i można wykupić czyjąś receptę, to chętnie oddam, recepta wystawiona jest z datą 4 stycznia 2016.

Jeśli ktoś z Was jest zainteresowany, piszcie na priw.
Pozdrawiam!
EDIT: Zapomniałam o najważniejszym: mam 2x 1ml Clexane dawka uderzeniowa w stanie zakrzepowym, 2 porcje przygotowane w strzykawkach. Na stan pilny.
Ostatnio edytowano Pon sty 11, 2016 15:19 przez matyjas, łącznie edytowano 1 raz
Kochana Gadzinko! Wiem, że biegasz znów zdrowa i szczęśliwa po łąkach pełnych kocimiętki, a w przerwie na odpoczynek spoglądasz na mnie z góry, myjąc swe różowe łapki <3 MIAU!
Obrazek

matyjas

Od: Sob lut 18, 2012 0:50

Post » Pon sty 11, 2016 14:18 Re: ODDAM LEKI Warszawa!!!

Wspolczuje odejscia Gadzinki matyjas. :(
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Pt kwi 01, 2016 13:48 Re: ODDAM LEKI Warszawa!!!

Witam,
Czy ogłoszenie jest aktualne? Jeżeli tak to prosze o kontakt na maila ziutexu@wp.pl na temat ceny i przesylki (furosemidu). Przykro mi z powodu kotka...

Tosiek666

Od: Pt kwi 01, 2016 13:44