Kopiuje z FB .
UWAGA ŁÓDŹ ZŁA ADOPCJA!
Karolina CzerwińskaDAM DOM
witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie do grupy,Piszę ku przestrodze!!!!!!!!!!!!!!!Ale może zacznę od początku,żeby wszystko się kleiło.Mam do wydania kotki i szukałam na jednej z grup domu dla nich-zgłosiło się kilka osób.Jeden telefon mnie zatrwożył,ponieważ Pani chciała każdą ilość kotków miała gdzieś jak wyglądają czy to kocurki czy dziewuszki- chce przyjechać natychmiast-twierdzi,że prowadzi dom tymczasowy.Umówiłam się z nią na następny dzień na telefon-ponieważ zdziwiło mnie jej podejście-zaproponowałam jej wizytę przedadopcyjną u niej a potem podpisanie umowy adopcyjnej(zależało mi,aby maleństwa trafiły w solidne miejsce,a co za tym idzie dobrych ludzi.To co usłyszałam,przez telefon to się w głowie nie mieści wszystko to pipipipipipipipipipipipipipi,ze h.........j mnie interesuje,co ona z tymi kotami robi,i ,ze mam sie cieszyć,że je w ogóle weźmie-wiadomym jest,że nie oddałam jej brzdąców-ale pewna jestem,że albo baba hoduje węże ,albo coś innego z tymi maleństwami robi-jedno jest pewne to zły człowiek i mam złe zamiary.Pani nazywa się Dorota Długowska, jest z Łodzi końcówka tel to 220-pozdrawiam-dziękuję za cierpliwość w czytaniu.Udostępniajcie proszę i dajcie znać gdzie to jeszcze można wkleić,żeby ostrzec inne osoby