ŁÓDŹ UWAGA ZŁA ADOPCJA !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 29, 2015 22:14 ŁÓDŹ UWAGA ZŁA ADOPCJA !!!

Kopiuje z FB .

UWAGA ŁÓDŹ ZŁA ADOPCJA!

Karolina Czerwińska‎DAM DOM
witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie do grupy,Piszę ku przestrodze!!!!!!!!!!!!!!!Ale może zacznę od początku,żeby wszystko się kleiło.Mam do wydania kotki i szukałam na jednej z grup domu dla nich-zgłosiło się kilka osób.Jeden telefon mnie zatrwożył,ponieważ Pani chciała każdą ilość kotków miała gdzieś jak wyglądają czy to kocurki czy dziewuszki- chce przyjechać natychmiast-twierdzi,że prowadzi dom tymczasowy.Umówiłam się z nią na następny dzień na telefon-ponieważ zdziwiło mnie jej podejście-zaproponowałam jej wizytę przedadopcyjną u niej a potem podpisanie umowy adopcyjnej(zależało mi,aby maleństwa trafiły w solidne miejsce,a co za tym idzie dobrych ludzi.To co usłyszałam,przez telefon to się w głowie nie mieści wszystko to pipipipipipipipipipipipipipi,ze h.........j mnie interesuje,co ona z tymi kotami robi,i ,ze mam sie cieszyć,że je w ogóle weźmie-wiadomym jest,że nie oddałam jej brzdąców-ale pewna jestem,że albo baba hoduje węże ,albo coś innego z tymi maleństwami robi-jedno jest pewne to zły człowiek i mam złe zamiary.Pani nazywa się Dorota Długowska, jest z Łodzi końcówka tel to 220-pozdrawiam-dziękuję za cierpliwość w czytaniu.Udostępniajcie proszę i dajcie znać gdzie to jeszcze można wkleić,żeby ostrzec inne osoby

TYSKIE_MRUCZKI

Od: Sob sie 31, 2013 14:29

Post » Czw kwi 30, 2015 6:22 Re: ŁÓDŹ UWAGA ZŁA ADOPCJA !!!

Jak się wpisze w wyszukiwarkę to imię i nazwisko to wyświetla informacje o takiej osobie, zamieszkałej w Łodzi w temacie posiadania przez nią wyroku sądowego w sprawie karnej, gdzie jest sporo poszkodowanych.
Pytanie tylko - czy to ta sama osoba, czy zbieżność danych lub podszycie się pod nią.

A jeśli to ta sama osoba - to ciekawe w jakiej sprawie miała wyrok - bo tego sie nie doszukałam na stronie EBOS-u. Są tylko jakieś paragrafy - o ile rozumiem to kradzieże z włamaniem i inne.

Jeśli to ta sama osoba - to możliwe że jakieś nowe przekręty robi :(

Blue

Od: Pt lut 08, 2002 19:26

Post » Pt maja 01, 2015 11:01 Re: ŁÓDŹ UWAGA ZŁA ADOPCJA !!!

W sprawie kradzieży z włamaniem
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30