Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KotkaWodna pisze:będę szła dziś w tamtą stronę, wezmę żarełko i zobaczę, czy kić jest.
KotkaWodna pisze:Prosiłabym, żebyś nie zabierała głosu ani w moich wątkach, ani też nie odnosiła się w żaden sposób do moich wypowiedzi.
KotkaWodna pisze:Marta - będę zaglądała w to miejsce, póki jestem w Bydgoszczy.
kota7 pisze:KotkaWodna pisze:Prosiłabym, żebyś nie zabierała głosu ani w moich wątkach, ani też nie odnosiła się w żaden sposób do moich wypowiedzi.
Ale mam nadzieję, że z niechcianej rady, gdzie szukać klatki, skorzystasz, bo nikogo innego, kto udzieliłby ci informacji, jakoś nie widzę. Ale na przyszłość zapamiętam, żeby ci w żaden sposób nie pomagać, natomiast jeśli uznam, że do jakiejś Twojej wypowiedzi powinnam się odnieść, zrobię to na pewno, mimo Twojego focha.
Cindy pisze:kota7 pisze:KotkaWodna pisze:Prosiłabym, żebyś nie zabierała głosu ani w moich wątkach, ani też nie odnosiła się w żaden sposób do moich wypowiedzi.
Ale mam nadzieję, że z niechcianej rady, gdzie szukać klatki, skorzystasz, bo nikogo innego, kto udzieliłby ci informacji, jakoś nie widzę. Ale na przyszłość zapamiętam, żeby ci w żaden sposób nie pomagać, natomiast jeśli uznam, że do jakiejś Twojej wypowiedzi powinnam się odnieść, zrobię to na pewno, mimo Twojego focha.
kota7 powinnas sie wstydzic, za to, ze wywlekasz tu jakies swoje zadawnione pretensje
![]()
![]()
Nie musisz pomagac Kotce Wodnej - pomagasz kotom, bo to jest forum sluzace pomocy tym wlasnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 40 gości