5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 07, 2014 18:41 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Witam, mam 5 maluchów, które pilnie potrzebują pomocy! Kotki są dzikie tak jak ich rodzice. Próbowałam i kontaktowałam się z kilkoma fundacjami, ale żadna nie zobowiązała się pomóc. Potrzebuje pomocy w złapaniu ich (matka je bardzo zaciekle broni), w znalezieniu fundacji, która wykastruje rodziców maluchów i w znalezieniu dla nich domów. Nie znam się na kotach i nie wiem czy będą nadawały się do adopcji. Jeśli ktoś miałby możliwość pomóc BARDZO PROSZĘ! Nie wiem co zrobić, a szkoda mi maluchów.

pienkowska.k

Od: Pt lip 04, 2014 10:13

Post » Pon lip 07, 2014 19:10 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Na tym wątku znajdziesz dziewczyny z Łodzi napisz o co chodzi na pewno pomogą
viewtopic.php?f=1&t=159400&p=10662861#p10662861
Powodzenia trzymam kciuki :ok:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Pon lip 07, 2014 21:12 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

pienkowska.k pisze:Witam, mam 5 maluchów, które pilnie potrzebują pomocy! Kotki są dzikie tak jak ich rodzice. Próbowałam i kontaktowałam się z kilkoma fundacjami, ale żadna nie zobowiązała się pomóc. Potrzebuje pomocy w złapaniu ich (matka je bardzo zaciekle broni), w znalezieniu fundacji, która wykastruje rodziców maluchów i w znalezieniu dla nich domów. Nie znam się na kotach i nie wiem czy będą nadawały się do adopcji. Jeśli ktoś miałby możliwość pomóc BARDZO PROSZĘ! Nie wiem co zrobić, a szkoda mi maluchów.

Dla Rodziców maluszków może być sterylizacja miejska- finansowana przez miasto.
ObrazekObrazek

isiaja

Od: Śro gru 28, 2011 13:36

Post » Pon lip 07, 2014 22:43 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Ronda 25.04.2014[*]
Cindy 21.08.2018[*]
Kota nie powinno sie kupowac, bo kot to przyjaciel.
Przyjaciol sie nie kupuje.
Bleise Pascal

Obrazek.

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Wto lip 08, 2014 9:19 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Zadzwoniła dziś do mnie Pani z Fundacji Kotylion, są w stanie pomóc na zasadzie pożyczenia klatek i opieki weterynaryjnej. Ale nadal jest problem w znalezieniu dla nich domu. Ja mam psa i alergię więc niestety nawet jednego nie mogę wziąć. jeśli ktoś byłby w stanie pomóc wziąc chociaż ze dwa do siebie na czas adopcji byłabym bardzo wdzięczna

pienkowska.k

Post » Wto lip 08, 2014 10:45 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

pienkowska.k pisze:Zadzwoniła dziś do mnie Pani z Fundacji Kotylion, są w stanie pomóc na zasadzie pożyczenia klatek i opieki weterynaryjnej. Ale nadal jest problem w znalezieniu dla nich domu. Ja mam psa i alergię więc niestety nawet jednego nie mogę wziąć. jeśli ktoś byłby w stanie pomóc wziąc chociaż ze dwa do siebie na czas adopcji byłabym bardzo wdzięczna

wysłałam Ci mejla
... mry!
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Śro lip 09, 2014 19:20 Re: 5 KOTKÓW potrzebuje pomocy! Łódź

Jest problem, bo nie mam gdzie ulokować maluchy. Potrzeba im człowieka na co dzień inaczej nie mają szansy na normalne życie. Jeśli kto by mógł pomóc BARDZO PROSZĘ!

pienkowska.k