Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW WIELICZKA POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 22, 2014 14:51 Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW WIELICZKA POMOCY :(:(:(

Może zacznę od początku , 24 kwietnia trafiły do mnie 2 chore kociaki , czarny Fredi i biało czarny Antonio , były tak słabe że musiałam je karmić przez strzykawkę , miały problem z oddychaniem , oczy zalane ropą , ale dzięki szybkiemu podaniu leków kociaki szybko doszły do siebie , i tak przez ponad 5 tygodni były u mnie a dokładnie na kwarantannie a że kwarantanne mam w piwnicy to nie chciałam aby tam dłużej były, a tym bardziej bałam sie że jak jeden znajdzie dom , to drugi zostanie sam i dlatego 31 maja pojechały do forumowego dt , czyli do Nas troje , oczywiście zapewniłam ze znajdę im dom , że sa ogłaszane , a Nas troje że będzie z nimi jeździć na akcje w markecie , a ze tam wystawia koty fundacja Zwierzeta Krakowa to myślałam ze to bedzie przeprowadzone , tak jak ja to robię , czyli wizyta przed i po adopcyjna , ale tego nie robią jak twierdzi Nas troje , ale nawet nie ma wizyt po adopcyjnych , ale najgorsze w tym jest to IZ JA NIE MAM PRAWA WIEDZIEĆ GDZIE JEST MÓJ TYMCZAS, PONIEWAŻ JESTEM OSOBA TRZECIĄ !!!
A Frediego oddała na akcji Pani Małgosia ,a tu w linku jest Pani Agnieszka https://www.facebook.com/events/286730748170384/ i nie wiem do kogo sie zwrócić o info gdzie jest Fredi , a ja jako osoba która mu uratowała życie mam prawo wiedzieć gdzie on jest , jak sie aklimatyzuje , czy ten dom z ogrodem w Wieliczce to dom gdzie może mieszkać w mieszkaniu czy np w garażu, stodole itp , a mam tylko takie wieści iż :
Fredi poszedł do DS do Wieliczki tydzień temu , do domu z ogrodem , państwo mieli juz kota przez 5 lat , ale jak zwrócili to kot juz nie żył , a i Pan zarozumiały , bo wie wszystko lepiej a i maja syna 12 lat i syn pytał czy kotek może mieszkać z nim w pokoju , to pan nie dyskutował i to wszystko co wiem , bardzo Was proszę pomóżcie mi sie dowiedzieć jak sie czuje Frede , proszę o kontakt z DS , jestem załamana , chce mi sie wyć bo nie wiem czy wszystko jest ok , bo równie dobrze może być tak że Fredi jest bardzo szczęśliwy , mieszka sobie w domu i jest kochany i rozpieszczany i karmiony w prawidłowy sposób a jak nie wiem nic to mam czarne mysli :(:(:(

Fredi i Antonio pierwszego dnia u mnie czyli 24 maja :(

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A to ciąg dalszy foto relacji :
Obrazek Obrazek

Pierwsze badanie :

Obrazek Obrazek

Druga wizyta u weta :)

Obrazek Obrazek
ObrazekObrazek

Po wizycie u weta maluchy wtulone w siebie ;)

ObrazekObrazek

ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon cze 23, 2014 19:23 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 4 razy
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie cze 22, 2014 14:54 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

?

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Nie cze 22, 2014 15:11 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Zaznaczam i trzymam mocno kciuki, żeby udało Ci się uzyskać informacje o Fredim :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Nie cze 22, 2014 15:25 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

dana.b pisze:Zaznaczam i trzymam mocno kciuki, żeby udało Ci się uzyskać informacje o Fredim :ok: :ok: :ok:

Dzięki , i prosze o podnoszenie watku ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 15:43 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

A kto podpisywał z nowym domem umowę adopcyjną? To znaczy, kto tak naprawdę wie, do kogo poszedł kotek i ma kontakt z nowym domem?
Obrazek

Agulas74

Od: Pt maja 11, 2007 12:30

Post » Nie cze 22, 2014 16:07 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Agulas74 pisze:A kto podpisywał z nowym domem umowę adopcyjną? To znaczy, kto tak naprawdę wie, do kogo poszedł kotek i ma kontakt z nowym domem?

Chyba Pani Małgosia podpisywała z tym DS umowę . Tak wynika z pw jakie otrzymałam od Nas troje .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 16:09 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Agulas74 pisze:A kto podpisywał z nowym domem umowę adopcyjną? To znaczy, kto tak naprawdę wie, do kogo poszedł kotek i ma kontakt z nowym domem?

Chyba Pani Małgosia podpisywała z tym DS umowę . Tak wynika z pw jakie otrzymałam od Nas troje .

A w takim razie masz do niej jakiś kontakt? A jeśli nie ty, to kto ma?
Obrazek

Agulas74

Post » Nie cze 22, 2014 16:10 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

A w takim razie masz do niej jakiś kontakt? A jeśli nie ty, to kto ma?

Nie mam , nie znam tej Pani Małgosi , jedyny kontakt to mam do Pani Danki , czyli do Nas troje i tu jest problem ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 16:14 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Nie mam , nie znam tej Pani Małgosi , jedyny kontakt to mam do Pani Danki , czyli do Nas troje i tu jest problem ...

A czy wiesz, czy Nas Troje ma kontakt do tej pani? I czy to jej przekazała kota?
Obrazek

Agulas74

Post » Nie cze 22, 2014 16:21 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

A czy wiesz, czy Nas Troje ma kontakt do tej pani? I czy to jej przekazała kota?

Sadze że ma do niej kontakt , co wynika z pw , napisze do niej aby mi podała namiary na Panią Małgosie , choć wiem że czyta moje watki , bo mi to sama pisała na pw ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 16:32 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Justa&Zwierzaki pisze:
Sadze że ma do niej kontakt , co wynika z pw , napisze do niej aby mi podała namiary na Panią Małgosie ,

To jest chyba pierwsza rzecz, którą można zrobić.
Ewentualnie można zaproponować, by przekazała pani Małgosi kontakt do Ciebie z prośbą, by się do Ciebie odezwała.
Ostatnio edytowano Nie cze 22, 2014 17:04 przez Agulas74, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Agulas74

Post » Nie cze 22, 2014 16:38 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Agulas74 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:

Sadze że ma do niej kontakt , co wynika z pw , napisze do niej aby mi podała namiary na Panią Małgosie ,

To jest chyba pierwsza rzecz, którą można zrobić.
Ewentualnie można zaproponować, by przekazała pani Małgosi kontakt do Ciebie z prośbą, by się do Ciebie odezwała.[/quote]
Dzięki , też do niej napisałam , czyli do Nas troje ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie cze 22, 2014 22:23 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Koniecznie napisz do fundacji.
Informacja, że martwisz się o Frediego pewnie nie została im nawet przekazana :(

Tu jest link na stronę główną Fundacji na FB po prawej u góry masz przycisk "wiadomość"
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie cze 22, 2014 22:39 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

ja mam jakiś taki numer z zamierzchłej przeszłości , wpisany jako małgosia zwierzęta krakowa, ale czy jest aktualny nie wiem 660 676 824

na stronie mają jeszcze numer 12 6549609

ależ mnie to wydawanie zwierząt w centrach handlowych wqrwia na maxa :(
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie cze 22, 2014 22:54 Re: Gdzie jest mój tymczas Fredi KRAKÓW POMOCY :(:(:(

Zwierzęta na takich akcjach też można wydać dobrze.
Umówić się na wizytę przed adopcyjną, gdzie okaże się czy decyzja o przygarnięciu zwierzęcia jest decyzją przemyślaną, czy chwilowym impulsem. Potem wizyta po adopcyjna , telefony z pytaniem o aklimatyzację kota.
To nie żadna kontrola tylko wspieranie domu.

Fredi został wydany jak chleb w piekarni. Nie wiadomo, czy zostanie potraktowany z szacunkiem, czy wyląduje na śmietniku. :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

[następna]