Zosia.Sasza odeszła dziś (*) Cześć jej pamięci!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 13, 2013 17:06 Zosia.Sasza odeszła dziś (*) Cześć jej pamięci!

Dziś umarła forumowa Zosia.Sasza https://www.facebook.com/zofia.domaniewska?fref=ts
Wielki przyjaciel i obrońca zwierząt. Osoba wyjątkowa, nieprzejednana i bezkompromisowa, zdecydowanie broniąca swoich poglądów.
Zosia umarła, bo pomoc przyszła za późno, bo ludzie nie reagowali na leżącą na chodniku kobietę.....
To straszne i nie do uwierzenia, że do jej śmierci przyczynił się świat, o którego moralność całe życie walczyła.....
Odeszła jedna z nas. I tak jest nas niewielu, ciągle za mało by skutecznie chronić zwierzęta przed ludzkim okrucieństwem. Tym dotkliwsza jest ta strata...
http://www.youtube.com/watch?v=UlWbugBufGU

Poznałyśmy się z Zosią przez dogomanię, potem forum miau, szanowałam ją i ceniłam jej zdanie, dzięki jej pomocy devon Armani trafił ze schroniska do mojego dt, a obecnie ma już ds. Może dlatego teraz czuję, że chociaż nie znałyśmy się w realu, straciłam niezawodną przyjaciółkę... i łkam... jakże wyglądałaby rozpacz wszystkich tych uratowanych przez nią zwierząt, gdyby nie było Zosi?... Dlaczego Niebo tak szybko zabiera nam Anioła?...

Proszę o usunięcie lub zamknięcie. Wątek pamięci wydzielono z wątku pomocy kotom Zosi: viewtopic.php?f=1&t=156181
Ostatnio edytowano Pt wrz 13, 2013 17:36 przez halbina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt wrz 13, 2013 17:36 Re: Zosia.Sasza odeszła dziś (*) Cześć jej pamięci!

[*]

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pt wrz 13, 2013 17:43 Re: Zosia.Sasza odeszła dziś (*) Cześć jej pamięci!

ojej, to straszne. Po cichutku myślałam o Niej, by dała radę.
18 dni temu zmarła moja Mama, nagle, kilka dni temu Mama Kociamy. Szkoda bardzo,że Ci wrażliwi muszą odchodzić i zostawiać pustkę:(
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Pt wrz 13, 2013 17:46 Re: Zosia.Sasza odeszła dziś (*) Cześć jej pamięci!

Thorkatt, bardzo współczuję... :(

Proszę o usunięcie lub zamknięcie. Wątek pamięci wydzielono z wątku pomocy kotom Zosi: viewtopic.php?f=1&t=156181
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26