Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Justa&Zwierzaki pisze:Wczoraj dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS bo u mnie jest totalne przepełnienie i nawet nie ma u mnie miejsca ani w łazience , ani nawet w piwnicy , błagam o pomoc , choc wiem że znalezienie domu dla zwykłego czarnego kota to graniczy z cudem ...
phantasmagori pisze:Podnoszę chłopaka!
Ten kot od małego jest w domu. Nie zna innego życia! Ani na wolności ani w schronisku nie poradzi sobie!
A Justyna naprawdę nie może już przyjąć żadnego zwierzaka!![]()
Justyna molestuj sąsiada o zdjęcie! Jak najszybciej trzeba mu zrobić ogłoszenia!
phantasmagori pisze:Tekst tak na szybko.
Jak coś zmienić lub dodać to mów.
"Bazyli to czteroletni, fajny, przyjacielski, czarny kocurek, który z powodów rodzinnych traci swój dom. Nie pozwól, aby Bazyli został wywieziony na wieś lub trafił do schroniska!
To domowy kot, w takich warunkach nie poradzi sobie!
Jeśli zechcesz dać Bazylemu ciepły, kochający dom, zadzwoń do Justyny.
Bazyli jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony. Przebywa w Tychach.
Obowiązuje umowa adopcyjna
kontakt:"
Nie wiem czy nie zmienić na będzie wykastrowany, bo czy sąsiad dotrzyma obietnicy?
I może Bazylek zamiast Bazyli?
phantasmagori pisze:Przyznam że też pomyślałam o podpięciu innego czarnego z Twoich. Tylko który najbardziej podobny? Węgielek ma bardzo specyficzną buźkę, Kika też.
Może wykorzystać zdjęcie Primy?
Albo Rafiego?
Prima ma zielone oczka a Rafi złote.
Ja wiem, że to małe oszustwo, ale skoro facet nie współpracuje, jakoś musimy sobie poradzićBo dom potrzebny na gwałt.
Tyle że to jedyne fotki Primy i Rafiego jakie mamy do dyspozycji.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 84 gości