4 l zwyky czarny kot trafi do schronu ! Juz w swym domu :):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 11, 2013 17:47 4 l zwyky czarny kot trafi do schronu ! Juz w swym domu :):)

Wczoraj dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS bo u mnie jest totalne przepełnienie i nawet nie ma u mnie miejsca ani w łazience , ani nawet w piwnicy , błagam o pomoc , choc wiem że znalezienie domu dla zwykłego czarnego kota to graniczy z cudem ...
Ostatnio edytowano Pt paź 04, 2013 19:50 przez Justa&Zwierzaki, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Śro wrz 11, 2013 17:50 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

:!: :!: :!:
Szyszka ............................................. Moris .............................................. Glutek i Muszka
Obrazek Obrazek Obrazek [url=https://naforum.zapodaj.net/e1a033c7ccbe.jpg.html][url=https://naforum.zapodaj.net/35b4fd9e2ec9.jpg.html]

iwaka

Od: Pt sie 12, 2011 18:33

Post » Śro wrz 11, 2013 17:51 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Justa&Zwierzaki pisze:Wczoraj dostałam sma a od sąsiada że musi wracać w swe rodzinne strony bo jego matka jest bardzo chora a u niego w domu jest kot , zwykły czarny 4 letni kot , nie kastrowany , błagam o DT , DS bo jeśli się nic nie znajdzie to trafi na wieś lub do schroniska !!! . Znam tego kota i nie mogę go tak zostawić , właściciel obiecał go zaszczepić i wykastrować , ale co dalej , BŁAGAM O POMOC, BŁAGAM O DT , DS bo u mnie jest totalne przepełnienie i nawet nie ma u mnie miejsca ani w łazience , ani nawet w piwnicy , błagam o pomoc , choc wiem że znalezienie domu dla zwykłego czarnego kota to graniczy z cudem ...

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro wrz 11, 2013 18:11 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

iwaka i ASK@ dzieki za podnoszenia wątku , tak bardzo sie o niego boje :( :( :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 18:37 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Podnoszę chłopaka!

Ten kot od małego jest w domu. Nie zna innego życia! Ani na wolności ani w schronisku nie poradzi sobie!
A Justyna naprawdę nie może już przyjąć żadnego zwierzaka! :(

Justyna molestuj sąsiada o zdjęcie! Jak najszybciej trzeba mu zrobić ogłoszenia!
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Śro wrz 11, 2013 18:43 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Tekst tak na szybko.

Jak coś zmienić lub dodać to mów.

"Bazyli to czteroletni, fajny, przyjacielski, czarny kocurek, który z powodów rodzinnych traci swój dom. Nie pozwól, aby Bazyli został wywieziony na wieś lub trafił do schroniska!
To domowy kot, w takich warunkach nie poradzi sobie!
Jeśli zechcesz dać Bazylemu ciepły, kochający dom, zadzwoń do Justyny.
Bazyli jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony. Przebywa w Tychach.
Obowiązuje umowa adopcyjna
kontakt:"

Nie wiem czy nie zmienić na będzie wykastrowany, bo czy sąsiad dotrzyma obietnicy?

I może Bazylek zamiast Bazyli? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro wrz 11, 2013 18:48 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

phantasmagori pisze:Podnoszę chłopaka!

Ten kot od małego jest w domu. Nie zna innego życia! Ani na wolności ani w schronisku nie poradzi sobie!
A Justyna naprawdę nie może już przyjąć żadnego zwierzaka! :(

Justyna molestuj sąsiada o zdjęcie! Jak najszybciej trzeba mu zrobić ogłoszenia!

Chwile temu z nim rozmawiałam , nie był dziś go zaszczepić a i poprosiłam go aby mi wysłał jego zdjęcia , ale on do mnie że idzie spać bo jest zmęczony po pracy :evil: , nóż mi sie w kieszeni otwiera i sie go tylko zapytałam czy ma zależy na jego życiu :evil: No i ponoć ma tylko jakies stare fotki i nie ma ani aparatu a jego fon robi bardzo brzydkie zdjęcia , nie wiem jak to ugryźć :roll: Kurcze nie wiem , ale może by do ogł podpiąć któregoś z moich czarnych tymczasów , bo bez zdjeć nie znajdzie domu :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 18:50 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

phantasmagori pisze:Tekst tak na szybko.

Jak coś zmienić lub dodać to mów.

"Bazyli to czteroletni, fajny, przyjacielski, czarny kocurek, który z powodów rodzinnych traci swój dom. Nie pozwól, aby Bazyli został wywieziony na wieś lub trafił do schroniska!
To domowy kot, w takich warunkach nie poradzi sobie!
Jeśli zechcesz dać Bazylemu ciepły, kochający dom, zadzwoń do Justyny.
Bazyli jest wykastrowany, odrobaczony, zaszczepiony. Przebywa w Tychach.
Obowiązuje umowa adopcyjna
kontakt:"

Nie wiem czy nie zmienić na będzie wykastrowany, bo czy sąsiad dotrzyma obietnicy?

I może Bazylek zamiast Bazyli? :roll:

Tekst super , ale masz racje ze trzeba by napisać że bedzie wykastrowany , bo jak widac gosciu sobie troche to olewa :roll:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 18:58 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Przyznam że też pomyślałam o podpięciu innego czarnego z Twoich. Tylko który najbardziej podobny? Węgielek ma bardzo specyficzną buźkę, Kika też.
Może wykorzystać zdjęcie Primy?
Obrazek

Albo Rafiego?
Obrazek

Prima ma zielone oczka a Rafi złote.

Ja wiem, że to małe oszustwo, ale skoro facet nie współpracuje, jakoś musimy sobie poradzić :( Bo dom potrzebny na gwałt.

Tyle że to jedyne fotki Primy i Rafiego jakie mamy do dyspozycji. :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Śro wrz 11, 2013 19:00 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

phantasmagori pisze:Przyznam że też pomyślałam o podpięciu innego czarnego z Twoich. Tylko który najbardziej podobny? Węgielek ma bardzo specyficzną buźkę, Kika też.
Może wykorzystać zdjęcie Primy?
Obrazek

Albo Rafiego?
Obrazek

Prima ma zielone oczka a Rafi złote.

Ja wiem, że to małe oszustwo, ale skoro facet nie współpracuje, jakoś musimy sobie poradzić :( Bo dom potrzebny na gwałt.

Tyle że to jedyne fotki Primy i Rafiego jakie mamy do dyspozycji. :(

Wydaje mi sie że bardziej do Rafiego jest podobny .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro wrz 11, 2013 19:27 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Oby się coś znalazło dla niego, w górę!!!

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Śro wrz 11, 2013 22:25 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Ojejku, biedny :(
Trzymam kciuki za kotka! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

AgaS1987

Od: Wto mar 12, 2013 9:33

Post » Śro wrz 11, 2013 22:43 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Co z nim sie stanie :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw wrz 12, 2013 7:40 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

Hop koteńku :(
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Czw wrz 12, 2013 11:40 Re: 4 let zwykły czarny kot trafi do schronu,czy zdazy sie c

:ok: :ok: za domek :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

[następna]