» Wto sie 27, 2013 16:30
Re: Darmowe sterylki dla kotów - Częstochowa
Teraz pora wrócić do tematu kastracji tamtego stadka. Niestety koleżanka nie porobiła więcej zdjęć poza tymi które są w wątku małej ślepinki, a które w większości przedstawiają ślepinkę i drugiego kociaka z którym ślepinka się najwięcej trzymała. Także niestety nadal nie wiem ile jest dokładnie kotów, ile kotek ile kocurków...
Z dobrych wieści od Zosik będzie namiar na weta gdzie tanio i dobrze sterylizują kotki!!!
Kłopot się pojawi tylko w kwestii łapanki i dowozu kotów, bo to jednak jest trochę km od Częstochowy. Z koleżanką mogę tam jechać tylko na weekend ( planowo 7-8 września) i próbować złapać, ale co począć jak się złapią. Koty możemy dostarczyć do Częstochowy albo w sobotę albo w niedzielę, ale lecznice robią zabiegi w tygodniu. No i trzymanie kotów tyle klatce to też dla nich stres...i już sama nie wiem jak to zorganizować. Dobrze byłoby przyjechać na wieś w czwartek wieczór, łapać w piątek rano i zawieść koty na zabieg, ale nie wiem czy uda się nam z urlopem na piątek i czy w ogole koleżance będzie tak pasować. Cholercia, chyba nie jestem urodzonym organizatorem...No i ja tak napisze że koty i koty, ale nie wiem czy uda się więcej niż po jednym kocie łapać, sterylizować, przechowywać...
Dla moich adoptusiów za TM [']
Gór mi mało i trzeba mi więcej....