Carmen od ponad 3 lat w DS dzięki wielu Pięknym Ludziom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 23, 2013 22:03 Carmen od ponad 3 lat w DS dzięki wielu Pięknym Ludziom :)

Obrazek
Obrazek

To ja.
Urodziłem się w sierpniu 2012 roku. Chyba.
Mówią na mnie Maluch albo synek mamusi (jeszcze nie zdecydowałem jak chcę mieć na imię). Dlaczego? Ponieważ czekałam na moja mamę pod schodami, spałem na śniegu bo nie wiedziałem gdzie iść, inne koty biły mnie i wyganiały. Ale ja nie odszedłem. Czekałem na nią. A ona nie wróciła.
W końcu taki jeden wrzucił mnie do kosza na śmieci i zamknął klapę. Nawet już się nie bałem. A co tam, przynajmniej nie wieje. Przyszedł jakiś inny i mnie wyciągnął, wsadził do jakiegoś innego pojemnika i zapakował do samochodu. Długo nie jechałem ale obojętne mi to było. Tam gdzie mnie zabrał na początku nie było tak źle. Taka duża co dziwnie pachniała tuliła mnie i oglądała podejrzliwie. Wstyd przyznać ale zajrzała gdzie się dało i gdzie nie dało też zajrzała. I tuliła mnie i miziała i była taka ciepła. Ach .... No ale potem znów mnie ten duży zapakował do tego pojemnika i samochodu. I zawiózł do ....mojej mamy!
Obrazek
Obrazek

Moja mama jest po bardzo poważnej operacji. Ale jest już zdrowa i wesoła.
Duży mówi, że nie możemy z nim zostać bo ma duuuużo za duuuużo kotów. Ale mnie jest pierwszy raz w moim życiu dobrze i ciepło i bezpiecznie i ciepło i mam jedzonko i bezpiecznie i ....ja nie chcę tam wracać :crying:
Mama mówi, że nie mamy wyboru. Odwiozą nas skąd zabrali.
A przecież ja jestem taki grzeczny, a moja mam jest jeszcze grzeczniejsza.
Dlaczego?
A może ktoś nas zechce? Może teraz ktoś inny nas weźmie? Co ja takiego zrobiłem, że nikt mnie nie chce?
Mamy jeszcze tylko tydzień bezpiecznego domku.
Ostatnio edytowano Śro sie 17, 2016 21:09 przez Kinnia, łącznie edytowano 8 razy
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob mar 23, 2013 22:23 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Za domek dla Mamusi z synkiem :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob mar 23, 2013 22:38 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

popłakałam się :placz:
jo.anna

Post » Sob mar 23, 2013 23:52 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Za domek - wspólny i szczęśliwy dla mamy i synka :ok:

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Sob mar 23, 2013 23:58 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Za domek, dobry, szczęśliwy i kochany!!!

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Nie mar 24, 2013 9:36 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Malec jest czarny, a mama to marmurka? Mają ogłoszenia?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie mar 24, 2013 9:36 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Oby się znalazł przynajmniej DT dla tej dwójki :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie mar 24, 2013 9:40 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Gretta pisze:Malec jest czarny, a mama to marmurka? Mają ogłoszenia?

Odwrotnie - mama czarna, młodziak marmurkowy. Kinnia chyba robiła im ogłoszenia, ale szanse na to, że w tydzień znajdzie się DS raczej małe :( . tym bardziej, że ta dwójka musi iść razem do domu, bo ani ona nie odgoniła od siebie kociaka, choć jest w odpowiednim wieku do odłączenia, ani on nie porzucił nadziei, że mama wróci i prawie nie jadł, by nie oddalić się z miejsca gdzie ostatnio byli razem :( .

Alienor

Post » Nie mar 24, 2013 9:46 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

FB?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie mar 24, 2013 9:54 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Gretta pisze:FB?

Napisałam do CatAngel z prośbą - ja nie mam konta, Kinnia chyba też nie. Dobry pomysł :ok:

Alienor

Post » Nie mar 24, 2013 11:24 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Dzięki, że jesteście.

Przykro mi Aniu. Nie pakaj już. Może uda się coś znaleźć.

Gdy mamusia była po operacji poszła prośba do Kociego Anioła, ale trochę ja zawaliłam bo ślimaczyłam się z tekstem i w ogóle. Potem poszło wszystko. Gdy mąż złapał Malutkiego wysłałam info o synku. Zresztą na 1 wątku Gangu jest wpis Aniołka, że "...w świat idziemy..." czyli chyba fb? ale nic nie wiem. Małgosia ma mnóstwo swoich kociastych i może po prostu nie mieć czasu. Rozumiem. Ja nie potrafię takich rzeczy robić. W te klocki jestem rasowa blondynka.

Malutki wczoraj dostał ukradzioną (to nie przenośnia - mąż wyniósł z domu koleżance, na jej oczach, nieużywaną przez jej futra norkę mówiąc, że jest mu potrzebna dla kociaka bo w piwnicy jest 10st. i może już zacząć krzyczeć na niego, a odda jak kociak wyjdzie z piwnicy 8O ) norkę. Do dzisiaj robi w niej śmieszne fikołki i kładzie się brzusiem do góry i mruuuuczy. Mamusia śpi w swojej skrzynce - tak wybrała 8O wypuszczona z klatki. Ma tam poduszkę i kocyk i w sumie to jest norka bo zakryta ze wszystkich stron. Mąż wypuścił ją z klatki i tak już zostało. Ona jest taka grzeczna - wchodzę do piwnicy, otwieram drzwi, nie próbuje wyjść - stoi i patrzy, czeka na zawołanie. Zamknę drzwi dopiero podchodzi i się łasi. Ona ma odruch kota domowego. Kto ją wyrzucił? Oby dostał tylko to, co czynił.
Obrazek

Kinnia

Post » Nie mar 24, 2013 11:37 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Jestem jestem :) Tylko że weekend jest a to jedyny czas kiedy mogę odpoczywać :( więc nawet pw nie odbieram(zeby potem nie zapomnieć) ale śledzę z tel.
Dopiero wieczorem jestem normalnie na necie więc pw odbiorę.No i musze isć chyba dzisiaj poszukać ciężarnej kotki :? do łapanki. Niestety to cwaniara jest i będzie ciężko. Bo to ja mam się przystosować do tego kiedy ona jest a nie odwrotnie :(
Jak odbiorę pw to raz dwa ogł pójdą i fb

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie mar 24, 2013 11:40 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Zaznaczam. Jaki śliczny ten marmurek :(
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie mar 24, 2013 11:48 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Aniołku na poczcie to masz. :D
Obrazek

Kinnia

Post » Nie mar 24, 2013 11:54 Re: Ratunku - ja nie chcę .....DT/DS na cito

Zgłaszam się z trzymaniem kciuków :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: . Moja Ofelia też marmurka
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

[następna]