Wydatki, paragonyDo tej pory nasza pula pieniążków wyniosła 803 zł. Czyli pokryliśmy koszty dotychczasowe, brakujące 19 zł dołożyłam ja.
Pieniążki już przekazane p. dr. Pałys
Nasza kasa została doszczętnie opróżniona

Rachunek z lecznicy

Pani doktor nie policzyła nawet grosika za pobyt w szpitaliku, karmę itp.
Uważam, że wypada w jakiś sposób zrewanżować się za to, inaczej nie będę miała śmiałości przywieźć kolejnych kotów czy to z Elektrowni, czy białaczkowe z działek czy jakiekolwiek inne potrzebujące pomocy.
Zakupiłam karmę dla kotów, tak jak obiecałam temu Panu. On nie jest teraz w stanie dokarmiać koty i jeszcze karmiące matki.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYDATKI KWIECIEŃKarma puszki Felix i Bozita -
133 zł (Połowa jest moja, połowa na koty z elektrowni)

Karma sucha RC Kitten 2 kg -
44,36 zł dla karmiących (połowa jest dla Zary i Lary)
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYDATKI MAJZaczynamy "jechać na krechę" w lecznicy.
Niespodziewanie dzisiaj słony rachunek, nie przewidziany świerzbowiec i chora mamcia. Do tego badania krwi i test na białaczkę. Dzisiaj "tylko" 231 zł.
Oby kocia szybko wyzdrowiała i potem ponowne badania krwi i kiedy będzie dobrze to sterylka 200 zł. Córcia też - elegantka, ubrała się na biało a w uszach kopalnia świerzbowca

Badania mamci

Dzisiaj dostałam kolejną zamówioną paczkę z puszkami dla bezdomniaków na elektrowni. Wkurzyłam się, bo facet nie dołącza paragonów, to już nie pierwszy raz. Wkleiłam podgląd zamówienia ze sklepu. Kupiłam 40 puszek Luxa, będą miały na jakieś 10 dni, bo 4 puszki dostają na dzień. Dostałam od znajomej worek 15 kg suchej karmy to też im dam.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------WYDATKI CZERWIECKończy się karma, musiałam kupić 15 kg suchej i 60 puszek